HVG=liberális baloldal. A hírt mindig súlyozni szoktam a hírforrással, attól persze Gyuri még Gyuri marad :D Az alkalmazásukat épp a napokban takarítottam le, bulvárfoson, meg baloldali propagandán kívül értelmes dolgot nem kaptam tőlük, a "gazdaság" enyhén megtévesztő a névhasználatukban.
Mikor a minap azon röhögtünk, hogy Matolcsy 1 nap alatt elérte az inflációs célt, asszem pont valami ilyesmire tippeltem, meg Argentína jutott eszembe.
olvastam. csak már ott tartunk, hogy mindig az jut eszembe: ez nem lehet!
elsőre azt mondanám, hogy felültették őket. ha nem akkor sírok.
(bocs, de ez a név... :)))
Amikor már az egészségügyben is elterjed a sztahano XXX izé matolcsyzmus, akkor a lázlapokon 2 fokkal kevesebb lesz, vércukorszint jobb lesz, lesznek csudálatos gyógyulások, patológián kikötők száma is lefelé kerekítve...
És hát ugye az agysebészet.
:)
Mondjuk én 60 körülre sejtettem a végét, de valahogy hosszú ez a nap. Lehet, hogy ezzel a felmutyival önkénteseket keresnek a hétvégi megőrzésre. Ha végignézek itt jobbra a cikkeken, felduma a 80%-a. Támogatja az magyar állam a bankokat (szokta), Patai meg a bizalom, hát nemtom...
bocsi, csak jót röhögtem. vizuális tip vagyok, és elképzeltem, amint még páran bevásárolnak 4480 körül és aztán lefordul az index...
cipruson már nagyon karolni akarnak az eu/imf párosba mert az oroszok becsapták az ajtót. mi sül ki ebből?
OTP részvényesek ide!