Ciprus: tegnapi tárgyalások sem vezettek eredményre, nem fogadták el a B C D tervet sem. A ciprusi kormánynak fogalma sincs, hogy mit akar, illetve hogyan másszon ki a bajból!
Jó reggelt Mindenkinek!
Ismét a 4 500 Ft-os támasz fölé került a bankpapír, azonban egyelőre ez csak a hétfőn letört, ferde nyakvonal visszatesztelésére volt elegendő. A tartós emelkedéshez mindenképpen vissza kellene tölteni a rést, illetve az 50 napos mozgóátlag felett válna pozitívvá a rövid távú kép. Amíg ez nem történik meg, számítani kell a visszaesésekre.(Trend)
"Ma kellene egy jó kis emelkedés, hogy ismét minden visszatérjen az év eleji trendbe."
Ez nem azt jelenti, hogy emelkedést várok. Csupán azt jelenti, hogy ahhoz hogy visszatérjen az emelkedő trend, ahhoz kellene egy komolyabb emelkedés most már...
"Összegzésképen: Ma kellene egy jó kis emelkedés, hogy ismét minden visszatérjen az év eleji trendbe." lehet, hogy én értem félre, talán ezt írónikusan gondoltad, mert esélyt sem adsz neki??
Bocs,elment a netem, most jött újra, szóval ETA, CPG, Bizottság,Ricse, Ős Bikini,Rolls Frakció a honi felhozatalból abból a korszakból. Imádtam mindet és ez a lázadó rendszerkritikus zene és szöveg mostanra újra aktuális.! Na ez a gáz!
OTP részvényesek ide!