SPTS01-t lassan kiütik, ha így megy tovább az USA. Láttam hogy 1545 a korlát és már 1530-nál van az SP. Mivel egész évre írták ezt a vásárlási cuccost, még a végén el is érik.
Lehet, hogy egyfajta „pumpálással” gyűjtögetik a papírt, de azért a mai esés intenzitása óvatossá tesz (még engem is az örök optimistát). Szerintem az emelkedő trend még messze nem tört meg, viszont lehet, hogy ismét vissza lehet szállni 4700 forint környékén.
Ha viszont kitör a 4950-500 forintos sávból, akkor szintén vételi jelként értelmezhetjük (szerintem)....
Grat. Te nem féltél belevenni, pedig mindenki eséstől félt ilyen szinteknél. De ha már te is kételkedsz az jelzés :) 5 ezerre kíváncsi leszek hogy miután átvitte zakatol tovább vagy sokáig játszik mondjuk egy 4900-5100-s sávban.
Jól mondod,stopkiszedés volt,szerintem is! A fő irány tvábbra is long,egészen addíg,amíg Dow és társai a fordulat jelét nem mutatják,ill Matolcsy neve kavarhat még be.
Folyamatosan eső, csorgó OTP-be azért nem biztos hogy belevennék. Az ilyen leszúrások az érdekesek csak, amikor kiütik a longstoppokat s azonnal indul a vétel ezek begyűjtésére. Thomashewitt írta, hogy mi a trükk ebben, igazából nem az árfolyam bedöntése a cél, hanem több részvény megvétele, mint amennyivel beöntötték az egészet.
Jó kis 66-s vételemről ma lemaradtam, pedig oda is szoktam betenni brahi vételeket az ilyen leszúrásokra (meg 51-re). Mindenesetre ma a short sokat hozott, annak aki reggel adott neki.
OTP részvényesek ide!