Jó reggelt Mindenkinek! A mai napi nyerő számok: X=4230, A=4200, T=4274. A tegnapi nap nem jött be, de mint írtam már ez csak oldalazós normál piacon működik. Nekem sikerült tegnap eladnom 4260-on a 4090-en vett pakkot, de kicsit izgultam azért szilveszterkor. Jó kereskedést!
Csak csatlakozni tudok ezen véleményedhez! :)
A változás az ami pénzt hoz, azt kell lekereskedni. Ha valakinek az agya csak longra tud beállni, a másiknak meg csak shortra, nem számít. Legfeljebb csak az egyik irányt kereskedi le. :)
Egyet nem szabad elfeledni. A részvény nem bankbetét. Ez nem úgy működik, hogy minél tovább bent tartom, annál többet kamatozik. A részvénybe fektetett megtakarítást karban kell tartani. Időnként el kell adni, majd lejjebb visszavenni.
Szia Nyomi! :)
Mára ezzel a még mindig primitív ábrával készültem. link
Először is gratulálni szeretnék a profitgyár elemzőjének és fxlacinak, akik már akkor is az ékből való felfelé irányuló kitörést jósolták, amikor én még csak lehetőségként vetettem azt fel. :)
Szóval véget ért az "ék" korszak, új időszámítás kezdődik. Szerintem a mai napon, de lehet még holnap is egyértelműen felnek látszik az irány. Tegnap estéhez képest kicsit feljebb tettem a maximum célárat, de ez necces. Maradjunk annyiban, ha továbbra is felfelé megyünk akkor elérhetjük a 4320-50 árat. Longosoknak mondom, csak óvatosan vele, bármikor jöhet egy hír aminek hatására irány a pince. Az is igaz viszont, hogy vannak ábráim és számításaim, ami szerint 4400 fölé is mehetünk. De ezt tényleg csak elméleti lehetőségnek tartom.
Számomra a kérdés a folytatás. Visszapattanunk-e erről a héten elért maximumról 3950-ig?
Érdekességképpen jegyzem csak meg, hogy a korábbi rést tegnap betöltöttük. Piros és zöld nyíllal jelöltem. Forintra egyezik. :)
Az elmúlt három évben shorttal nem lehetett keresni, mert a központi bankok szétmanipulálták a piacot ... én tudom, mert szívtam ... de longosnak lenni nem volt erkölcsileg magasabbrendű, mert arra játszott, hogy mások pénzéből majd ő profitálhat és egyben marha okosnak is látszik ... emlékszel ... BTFD: "buy the fucking dip", ha egy kicsit esik vegyél, mert majd mások pénzéből úgyis feljebb tornázzuk, meg kiszorítjuk a shortokat. Ha meg vesztessz, akkor valaki más mindig kipótolja hitelből meg tőkeáttétből ... ügyes, de egyszer valakinek ki kell fizetnie a révészt és én már unom ... vesztettem a shortjaimmal, fizetem az adóimat meg a járulékomaimat és lassan éhen fogok halni ... és az unott ember a legveszélyesebb ...
Mert jön a világvége?
Mert akkor a shorttal keresett pénz is ugyanannyit fog érni mint a longgal....de már rájöttem mi a baj. A maya világvége nem jött be karácsony előtt. Megshortoltad?
De komolyra forditva a szót. Te is azokkal értesz együtt, akik a spekulációban látják a világ minden bajának okozóját?
Amúgy együtt örülök Veled ha az elmúlt három évben kerestél a shorttal. Ne felejtsd el nyitott szemmel felismerni azt a szakaszt amikor már nehezebb shorttal keresni mint longgal.
Jó éjszakát.
Miből gondolod.Nem a pénz miatt kesergek,te fafejű,mert itt ti csak arra tudtok gondolni.Sajnos amiatt,ahová jutottunk,és ahová tartunk.
Kerestem én a longokkal ép eleget,igaz már 3 éve.Azóta csak short,de nem mindenáron.
Félő nem fogják tudni egyesk,majd kiélvezni az anyagi javaikat.
én meg azt mondom, hogy a következő 30 év fasza lesz!
aztán jön a világ vége meg a jégkorszak meg az ufók is megmutatják magukat a robotok átveszik a hatalmat és mindenki arra fog kényszerülni, hogy megegye a házikedvencét az életben maradásért...
Tudod egy ideig,nekem is csak a pénz számított.Először csak 1 milkát akartam, majd,új autót házat,majd 10 milkás bankbetétet.El is értem hosszú évek alatt,kemény munkával,meg ügyeskedéssel.De látom,hogy honnan hová jutott ez az ország,és menniyre elszegényedtek az emberek.
..miért minek nevezzem,azt a sok elvakult egyént,és manipilátort,aki még hisz az otp-ben,meg a gazdasági fellendülésben.Főleg idehaza.'10k.7k.6k.5k.4k egyre csak lejjebb.Mennyetek már ki az életbe,ne monitorin keresztül,vaskos bankszámlával a hátatok mögött nézzétek a dolgokat.
OTP részvényesek ide!