Ha nem tetszik csak ugord át. honnan veszed a bátorságot ahhoz hogy engem kritizálj, itt mindenki megírhatja a véleményét, csak azért mert nem vagyok párttársad már nem írhatom le a véleményem? A kurva anyáddal szórakozz!
aki nem akarja elolvasni az ugorja át azt kész! Joga van itt lennie mindenkinek. Én néha elolvasom néha nem attol függ milyen hangulatban vagyok.. nem akadok ki alberten ti se tegyétek. TÖZSDÉZZÜNK!!!!
Szia Nyomi! :)
Néztem, regisztráltam de nem az igazi. Komoly szakmai munkát ott sem tapasztaltam. A saját, egyéni blogjaitok viszont nagyon jók. Azt a tudást, ismeretet amit ott közzétesztek viszont jó lenne itt megvitatni. szvsz
-Biztassál csak,ha nem tudsz érdemi hozzászólást az Otira- Mese történeteitekkel
tele a hócipőm. -Kiosztod a lapot-
szabálykönyvet te írod ne tán. Nem sül le a pofádról a bőr jössz itt a tanmeséiddel!!
-Mért nem tud elfelejteni nem értem!!-
Szellemi Karbantartó nekem szükségem van rá!!
-Hova képzeled magad-
Annyi jelzőt kaptam már csuda,hogy bele nem
rondítottam a Topikba erre Blaziroztok!!!
Ember legnagyobb értéke a függetlenség,
méltán.-De jóval túlmentettek ezen a mezsgyén.
Visszaéltek vele a másik kárára.
"Ne beszéljetek vele" akkor elégedett vagy remélem. -Ez ti állítjátok elő magatoknak-
****Óriási siker**** I
-Inkvizició alatt megvédem a TOPIKOT-
Erkölcsi tisztaságba nem tudsz belém kötni.
Akkor mért nem felejtetek el.
Az már a minimum,hogy ide írok.
---Ledeklarálásnak legyen már vége---
Máshol ki lehet tiltani a közösben saját magam számára azt aki nem tetszik. Így sose látom amiket firkál.
Ha itt is lenne ilyen és sokan kinyomnánk, akkor szart se érdekelne miket firkál a droid állatja...
OTP részvényesek ide!