Orbán hosszabban beszélt a 2008-ban a Bajnai-kormány által felvett IMF-hitelről is, amelyet riasztónak nevezett. A miniszterelnök szerint az akkor felvett 600 milliárd forint főleg a külföldi tulajdonban lévő bankokat segítette. Mint mondta az IMF most is úgy véli, hogy "pénzt kéne adni a bankoknak", de ez a magyar kormány politikájával ellentétes, mert az éppen arról szól, hogy adóztatni kell őket. link
a riporter rákérdezett arra hogy mikor lesz IMF megállapodás..hát vagy 10 másodpercig csönd volt (a háttérben lehetett hallani egy nyomtató szomorú hangját valószínűleg a riporter kilépő papírjait nyomtatta) de viktor kemény volt és nem válaszolt inkább arról beszélt hogy a bankoknak is részt kell vállalni a teherviselésben
,,Az iPhone5-jelenség (az, hogy éjszakákon át képesek az utcán várakozni a vásárlók egy viszonylag kevés újdonságot tartalmazó telefonért) az MTA elnöke szerint a társadalom egy részének a valóságtól való elszakadását jelzi. "
Enyhült a nemzetközi feszültség, ezáltal levegőhöz jutott az árfolyam, sikerült visszatérnie a 20 napos mozgóátlaghoz. Fordulathoz ez még kevés, ellenállással már 3900, 3950 forintnál találkozhat. Irányváltás csak az előbbi szintek áttörése után lehetséges. Csökkenés során támasz 3800 forintnál.
Jó reggelt!
a kétnappal előtti kis 851-es pakkomat tegnap reggel eladtam majd 20 ponttal lejjebb úgy láttam vissza veszem, aztán délután mentem dolgozni nagy optimistán, azért bennem volt nehogy lenézzen míg nemvagyok 3800 alá stoppot nem raktam mivel kisebb a pakkom és bőven tudom tartani...
ma egész nyudodtan ülök, még optimistábban 3900-körüli nyitásnál
Szép napot mindenkinek
OTP részvényesek ide!