dehogynem... ha "csak" 40 Ft-ot fizet osztaléknak, akkor is már 10%.
ÁJMF után sehol se lesznek az államkötvények.
Nyílvánvaló, hogy csinálják a beszállót.
Hamarosan közeledik május vége, amikor az államhoz visszatérő pénztártagok jogviszonya megszűnik. A visszalépés kapcsán a pénztárak számára egy nagyon fontos tényező, hogy mikor, milyen formában kell a vagyont átadniuk a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő alap számára. A Selmeczi Gabriella által ma beadott indítvány szerint a pénztárak csak készpénzt és magyar kötvényt adhatnak át, ami azt jelenti, hogy a befektetési jegyeket és részvényeket a pénztáraknak el kell adniuk. A PSZÁF adatai szerint akár a 30 milliárd forintot is elérheti az az értékpapír portfólió, amit pénzzé kell tenniük a pénztáraknak a következő hetekben, hónapokban.
Nem ne hidd. Én ismerem őket a 2000-es évek óta, nem kezdők, de valahogy vagy a megrendelő vagy az infrastruktúra oldalán van valami gond.
Profik, "ezer éve" .net-ben nyomulnak.
Én ízelítőként 495-nél belevettem ,mert annyira mondták a fórumban ,hogy most a legjobb vétel .Most 413 is volt!Erről ennyit!Szerencsére csak 190 db.-ot!
jaja, ilyen fejlesztés elkelne benne.
A múltkor küldtem is nekik kb. 4 oldal fejlesztési ötletet, szerintem azóta is a xanaxot szedik :)
Pedig fényévekkel messze van egy elvárható felülettől.
OTP részvényesek ide!