Attól, hogy nem laknak "olyanok" a környezetemben még elitélem őket. Az én adómból eltartani őket stb..stb... Mindenki hallotta az (lehet nem jól írom) Avas "lakóparkor" Szóval mindenkivel megeshet ennek véget kell vetni! Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei
Ok köszi.
Legtöbben azok állnak a szélsőjobb oldalon akiknek életkörnyezetükben magas a cigány lakosság!Őket azért megértem,többit viszont nem :(
Törölt felhasználó2012. 04. 10. 14:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Aldoka és ne felejts el felpofozni valakit, akinek nagy az orra, verjed be a képét annak, akinek a kezében Népszabadság van. De legalább tarts uszító istentiszteletet vagy irogass fórumokon arról, hogyan hálózta be a világot zsidobuziliberálisszoci összefogás. És ha ezt mind megtetted, akkor este nyugodtan nézheted a képedet a tükörben: én aztán igaz hazafi vagyok.
PS. Arra vigyázz, nehogy jöjjön egy másik hazafias csoport, akinek az ilyen vidéki, olaszos álnevűek nem tetszenek...
Az mszp-nek nem is szabadna léteznie!! Hogy van az, hogy a világban a NÁCI háborús bűnösöket még most is keresik és büntetik Míg a komcsi bűnösöket pedig nem.
Pedig van rengeteg és az mszp-ben is. felfoghatatlan!! Nagyon lassan hal ki az a generáció kisz tagok még mindíg előnyben..
Áááá nem. Lehet, Adolfnak nagyon is igaza van a zsidógyűlöletében.
Hiszen amikor az a sok katolikus anno a 2. világháború előtt a szavazatával a hatalomra segítette a névrokonát......ráadásul ebben a katolikus papok is buzgón támogatták a népet, mondván:"ebben a nehéz órában támogassuk a Führert aki Istentől kinevezett vezérünk!"
Szóval ha ezek az igaz vallású emberek ilyet tettek, akkor csak tudtak valamit nem? És az a másik Adolf is milyen nagyszerű tisztogató munkát végzett zsidó téren? Le a kalappal!
Törölt felhasználó2012. 04. 10. 14:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezzel csak az a baj, hogy Bajnainak abban az időben még köze nem volt a céghez...szóval ez nem jött be.
Törölt felhasználó2012. 04. 10. 14:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kicsit pihengess. Mára már leteheted a csörgősipkád.:) Kiszórakoztuk magunkat rajtad.
OTP részvényesek ide!