Az esésben sajnos mértéket fölösleges keresni, a pszichológiai hangulat átmenetileg mélyre is lenyomhatja az árfolyamokat. De utolsó negyedévben szerintem meg kell, hogy induljon a növekedés (hacsak a nem merül fel egy újabb nemzetközi válság ok).
Azért mert küldetéstudata van. Mi pedig befektetők, spekulánsok szemükben az emberi rossz egyik megtestesítői vagyunk. Feltételezhetően a prédikálásával azt akarta elérni, hogy ráébresszen minket az anyagi dolgok átmeneti voltára és alsóbbrendűségére, illetve felismerésünkkel a magasztos isteni szeretet felébredjen bennünk és elkezdjünk mi is hinni.
Jézus, miket írok le!!! (A végén még engem is kimoderálnak.)
Üdv! Látom, hogy az "istenes" emberke nekem írt válaszokat, de törölték és nem tudtam elolvasni. Valaki olvasta?? És ha igen leírhatná, hogy miket írt persze csak burkoltan, gondolom ha törölték akkor nem túl kedves szöveget írt.
Tudna nekem mondani vki olyan platformot, ahol amerikai részvényekkel lehet kereskedni? Mely cégek megbízhatóak, nem feltétlen magyarra gondolok. Olyan kellene, ahol szinte minden részvény elérhető!
Köszi a segítséget!
Törölt felhasználó2012. 04. 07. 13:16
12:22 | Orbán: anyagi érdekek is vannak a Magyarország körüli vitákban
A miniszterelnök megint odatette magát...időnként tényleg nem tudom elhinni, hogy valaki egy felelős pozícióban ekkora barom legyen.
Állítólag a "magyar út" rokonszenvet vált ki. Kikből? És OV már megint miért beszél az én nevemben?
Négy üzletember elmegy teniszezni. Mikor befejezik, egyikük elmegy fizetni a többiek elkezdenek társalogni:
-Az én fiam olyan sikeres, hogy a múltkor egy házat vett egy barátjának.
-Az semmi, az én fiamnak olyan jól megy, hogy nemrégiben két Mercedest vett az üzlettársának -mondja a másik.
-Az én fiam tőzsdézik és annyit keresett hogy egy csomó részvényt adott az egyik ismerősének ajándékba -kontráz a harmadik.
Közben visszajön a negyedik és kérdik tőle is hogy mi újság a fiával?
-Ne is mondjátok, az én fiam homokos. Nem vagyok rá büszke, de azért jól boldogul. A múltkor is kapott a barátaitól egy házat, két mercedest és egy csomó részvényt......
A narancssárga láthatósági mellényt viselő több száz feldühödött munkás a görög központi bank épülete előtt demonstrált, amiért a kormány által Görögország magánhitelezőivel kötött adósságcsere-megállapodás miatt elvesztették a pénzintézet által kezelt nyugdíj-megtakarításaik jelentős részét.
A márciusi kötvénycsere során 100 milliárd euróval csökkentették Görögország adósságát, amely alapfeltétele volt annak, hogy a bajba jutott dél-európai ország megkapja az Európai Uniótól és a Nemzetközi Valutaalaptól második, 130 milliárd eurós mentőcsomagját.
A munkások eleinte békésen, fekete zászlókat lengetve és dudálva tüntettek, később azonban elszabadultak az indulatok, s műanyag palackokkal dobálták meg a bank épületét, majd fabotokkal támadtak rá a kivezényelt rohamrendőrökre – írta a The Telegraph brit lap internetes oldalán. A rendőrség könnygázt és gumibotokat vetett be a tüntetők feloszlatására, az összecsapást követően egy embert kórházba kellett szállítani.
Bocs ha néha kiakadok és zsidózok meg ilyenek, de nem értem hogy ennek az embernek mért itt kell kiélnie a jézus alapu örjöngéseit. Látom törölték ma is meg multkor is... :) Engem nem :) Köszi valakinek! :)
OTP részvényesek ide!