Na látod. Hoztál egy döntést, dontvöri. Ha ideges vagy, akkor viszont dobd el a pakkodat.
Jobb később azon lamentálgatni, hogy lemaradtál egy emelkedésről, mint hogy beleültél egy bukóba:).
mi a túrót stoppoltok annyit!!
nem értem mit kell annyit vacillálni. mi az hogy kilök??? én ezt nem értem. nálam a rendszer másképpen működik??? vagy mi van????
Nem is lennék most gondban, ha itt tudnék lenni, de el kell mennem. Ha csak annyi stoppot rakok, hogy épphogy 0-ban legyek, és lejön idáig, akkor nem csináltam semmit. Ha meg magasabbra teszem, akkor meg félek, hogy csak kiütik a stoppot, és utána megy fel, és itt hagy engem.
Természetesen revideál...de azért annyira még nem kell revideálnom, hiszen, pont a mai megbeszélés és a mögöttes események hozták ide vissza, ahogy vártam is.
Tegnap 3960 volt a teteje, gyakorlatilag 40 forintot tévedtem. ...és már régóta mondjuk Worgennel.
Csak azért mondom, hogy a további beszállókra már nem harsogok nagy hanggal és továbbra is mindenki maga dönt.
Emelés elmaradt, viszont nem lehet hogy azért mert hatott a "beszélgessünk végre" a kormány és Simor között, és így az MNB sejt/tud valamit, hogy Orbán meddig hajlandó elmenni?
Azért vettem bele, mert az elemzések azt írták, hogy a 3800 az támasz lehet neki. Le is ment addig, majd onnan felpattant, és vissza csorgott egy kicsit. Amikor ismét felindult, akkor mertem bele venni, hogy akkor talán már felfelé fog menni, és most itt tartunk.
OTP részvényesek ide!