Euro szarik be megint es vele egyutt a forint is, szep napnak nezunk elebe
Törölt felhasználó2012. 01. 05. 06:51
Jó reggelt
Tegnap megindult a lejtőn a piac eddig nem vészes az esés,bár most sokan felkapják a fejüket, de elég egy rövid hír IMF tárgyalással kapcsolatban és vissza kapjuk az esést!!!
Tegnap már zártam a sortokat ha szükség lesz rá újra nyitom, egyenlőre kis emelkedésre számítok.
Daxban él a rés amit nem sikerült eddig betölteni ha ez így marad ma is képbe kerül 6200 átverekedése után 6400 is!
Na itt is benne van az 1290 után 1300as lehetőség a mai adatok hátán elvárható magasság lenne.Nem beszélve 1300 esetén már egy erősebb emelkedő csatorna is kialakulhat!
EUR/HUF
Brutális magasságban, nem lepődnék meg ha vissza kukkantana ma az árfolyam 316-315ig.
Szóval ez a pozitív forgatókönyv :-) ennek kifutás pikk pakk kategória lesz azaz pár nap!
Egyébként legokosabb most távol maradni a piactól!
Reméljük mi hamarabb sikerül megnyugtatni a befektetőket a kormánynak IMF ügyben is!!!
Mtelekom pakkot is érdemes volt már tegnap elhelyezni!
Büfik most csesznek a makrókra.Techniakai elemzés van ami azt jelenti hogy BUX irány 13000 (vagy alá kicsivel).Mostanában BUX meg Amerika nem nagyon mozgott együtt.Szóval jelentés jó lesz happy Amerikában,IMF szívózik szomi otthon.
nekem is .előtte a pesti brokereket felhívtam ,hogy mit akarok, a vidéki fiókba bementem aláírni. ezt ők felküldték pestre, de az aláíráskor átkerültem(hozzárendeltek) a pesti brokihoz , másnap du-n már élesítette.
Egy várhatóan elfogadható jelentési szezon következik. Amíg az USA makrók relative jók, és a tőzsdei cégek eredményei nem támasztják alá a recessziós félelmeket addig miért is esnének...
Természetesen korrekciós napok mindig vannak, de látni lehet, hogy az elmúlt napok szárnyalása után ma sem tudtak minuszba zárni...
Törölt felhasználó2012. 01. 04. 22:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem korrekt Nyilasi barátunk levezetése. Elfeledkezett arról, hogy a BÉT 2010. évben a föld nevü bolygon az egyik legrosszabb teljesítményt hozta. Míg mások 2010. őszén és az utolsó hónapban rallyztak, a FIDESZ a forint és a részvény piacunkat sikeresen bedöntötte akkor is. (Ez már év végén mondhatni hagyománnyá vállik.) Majd az alulteljesítő magyar piacot hozzáhasonlítani következő évben a többiek teljesítményéhez nem egy következetes magatartás...
Nem mindegy milyen szintről süllyed egy piac ugyanis...
nekem is a bankban csinálták (vidéken), csak felküldték pestre postán, ezért került 1-2 hétbe, már nem emlékszem, csak arra, hogy nagyon hosszú időnek éreztem.
OTP részvényesek ide!