Majd jövőre jön még a feketeleves szerintem. Lassul a növekedés, mi még recesszióba is eshetünk ahogy elnézem a kilátásokat. Ráadásul most nagyon a politika rángatja a piacokat, nálunk pedig nem számíthatunk nyugodt hónapokra. Eddig elképzelhetetlennek tartottam, de Berlusconi bukása óta valószínűsítek egy miniszterelnök-váltást idehaza is. Remélem, hogy valamelyik konszolidáltabb arc kerül a székbe, én Martonyinak tudnék örülni, pénzügyminiszternek meg jöhetne a sótlan, unalmas de realista Varga Mihály.
Hagyjátok már ezt a szart.....az EUR-ra szükség van.....akkor is ha törik a végső támasz és paritásba kerűl USD-vel ....amit kizártnak tartok MOST!
A piaci folyamatok arra mennek ahol több stopp található...ennyi és ezért most nem 15 percesen kell trédelni,hanem a naposon levő zúgolódástól kell 25 pipre tenni a stoppot ennyi.
Ez a szar videó is arra megy rá,hogy nehogy a jó irányba álljon már a szerencsétlen kisbüfi.....
A múlt hétre ügyesen megéreztem az oldalazást, de most fogalmam sincs, mire számítsak a jövő héten. lassan már mindenkit leminősítenek, így nem lógunk ki a sorból, újra egy szinten lesz mindenki. Ennek köszönhetően hátha nem bátortalanodnak el a befektetők.
majd Möbiust és a NBM-t kell figyelni, hogy mikor mondják a fordulást.
2009 június végén 2990-nél mondták szinte egyszerre a felllllllllll-t.
be is jött, otp meg sem állt 7400-ig.
bár most a dillettánsokon is sok múlik.
talán nem kellett volna az ország vagyonát nagyrészt eladni - anno -
csehek, lengyelek okosabbak voltak, ott volt nemzeti érzés, érdek
bázis nélkül hova építkezzünk?
OTP részvényesek ide!