Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 11. 27. 08:01
Előzmény: #720732  Törölt felhasználó
Jaj Certi, nagyon aggódom, hogy jól lesz-e ilyen fundás időkben! MINDEN HUF-BAN KERESKEDŐ figyelmét szeretném felhívni arra az apró tényre, hogy a tanácsban négy fideszes küldött ül, többség van, mint ahogy most nyomnak be két fideszes alelnököt Simor alá, vajon miért? Az eddigi jelek szerint egy nő küldött (ne kérdezd a nevét) szavazott mintegy önfejűen legutóbb, hát nem tudom. Ha emelik is, de 0.5 a konszenzusos elvárt mérték, de fognak-e annyit??? Fognak-e????

Most olyan képlékeny minden, amíg nem alakul ki, mi lesz a sorsunk? Mit ért a kormány az alatt, hogy a devizahitelesekre, otthonteremtésre, banki forrásbővítésre (=feltőkésítés, mert IMF nem ad banki forrást máshogy, EU esetleg lehívható EU-s támogatott hiteleket=forrásbővítés, de ennek sztem nincs realitása, a kapható konstrukciók így is átfutnak kis HAZÁNKON) kiterjedő átfogó megállapodásban gondolkodik? Rémálmom szerint meg akarja győzni őket, hogy ezek milyen jó célok, hogy ezt MO-n megtámogassák......azokat meggyőzni, akik elejétől fogva ez ellen prüszköltek, ahol majd elbukjuk az EKB előtt a pört....Nézd meg, nem állnak le a devizamentős csomaggal, nem állnak le....
Törölt felhasználó 2011. 11. 27. 07:50
Előzmény: #720730  Törölt felhasználó
Jó reggelt mindenkinek!

Végigolvastam épp a szombati "termelési jegyzőkönyvet" és hát nem állom meg szó nélkül. Végülis, ez nyilván érthető...)))

A jobbos gazd pol ellentétben a balossal azt gondolom éppen a középosztály olyan megerősítésére törekszik, ami egyzserűen fogalmazva aztán majd gyáraiba, kisebb-közepes vállalkozásaiba felszívja a kevéssé tehetőseket, egyben eltartja őket- illetve fogyasztása, "szolidaritási" hozzájárulása révén lehetővé teszi a még erre is képtelen ( képzetlen, rokkant stb) emberek életben tartását és a köz (HAZA!) a szó szerint nem értékteremtő gyarapodását. A Fidesz ezt igyekezett 1998-2002. közt és 2010. májusától nyomni. Már tudjuk, hogy most 2010-ben ezt nem lett volna szabad, és hát nem is tartott max fél évig.

Miután a "balosról" minden emlékem arról szól, hogy minden ízében hazug és korrupt, és egyik kezével céljai érdekében gátlás nélkül fosztogat és tesz tönkre családokat, nem csak az átkos 50 évben! bár nekem ennek emléke is kristálytiszta még!, másik kezével pedig nyakló nélkül osztogat a neki fontos rétegeknek (sosem látott csodás szoc háló Mo-n, melyért zöldhatáron átszöktek anno egy éve még az albán cigányok ide stb.)-erről nem is beszélnék, amúgy se tudok indulat nélkül.Az Mo balos sajnos nem az igazi balos, mint ahogy teljes mértékben a jobbos sem (most csak politikáról beszélek!)- az tanítaná a népet, hogy felemelje, ld. Lenin.

Nagyon kis idő telt el, amikor megjelentek az első és ijesztően negatív jelek itthon Tepsike, a katonanyugdíjakba belenyúlás, a visszamenőleges különadó, a médiatv, végtörlesztés stb. stb. A módszerek a nevetségestől az erőszakoson át az amatőrig.

Amivel hitet rabolnak Tepsike. Ami miatt azt kell mondd a gyerekednek, ha mindenütt (mert azt ne higyjétek, hogy máshol nem ez megy) ezt is látja, nem az a normális, hogy jogellenesen(OV), ha az nem szükséges, legalább ügyeskedéssel kell(LJ)kell egy országot vezetni, hanem ahol ezt látja, ott valami kisiklott és rosszfelé megy.

De sosem a HAZA csal meg, az szegény, ugyanígy csak passzív szenvedője a jelennek, mint mi. Sosem a HAZA vet ki magából, hanem aki elhagyja, hagyta cserben. És hiába hiszi bárki, hogy szerettei közt a HAZÁJA, nem létezik kis szilárd sziget a mozgó mocsárban.

Azt hiszem, kicsit hosszú lett.Na nézzük, mi lesz velünk a market-en! :)

Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:53
Jó éjt!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:24
Előzmény: #720735  Törölt felhasználó
Jó éjt mindenkinek!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:22
Előzmény: #720732  Törölt felhasználó
Köszönöm.máskor lesz majd még egy 2 kérdésem!:)Jó éjt mindenkinek!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:18
Előzmény: #720730  Törölt felhasználó
Nem könnyű !Sok sikert !Kívánom ,hogy sikerűljön .....Szia!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:16
Előzmény: törölt hozzászólás
Neked is! Én is elköszönök....Sziasztok!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:15
Előzmény: #720728  Törölt felhasználó
Hát persze ....Én sem!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:13
Előzmény: #720723  Törölt felhasználó
Hááááááát nagyon sok a funda ....most nem vennék bele.....Esetleg EURHUFTS.....a magas tőkeáttét és a kamatemelés miatt ami ugye várhatóan év végéig 1% pontos lesz....

Igazság szerint cukor shortot látom biztosabbnak....

Aranyat 1637-ig várom első körben....onnét óvatos long hetesen ott éri el a 20 as mozgóátlagot,ha ezt is leviszi akkor várja a korábbi támasz 1600-on ott sok stoppot összeszed és szinte biztos az emelkedés.....mert az EUR sem eshet a végtelenségig....,ha meg nagyon beborúlna akkor a nyersaranyra mint egy pénznemként tekintenek a piacok ezért venni fogják és a bányák is kimerülőben vannak egyszóval kezdem súlyozni portfóliómat az arany felé.....közben le kell nézni 15 percesre is ,hogy mikor szűkűl a Bollinger Band és akkor megrakni az igazságot.....

OTIT el kell felejteni...a para miatt az országgal együtt amikor megjönnek a minősítések utána ...rá lehet nézni a chartra.....addig nagyon mutyis a dolog és rizikós.
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:13
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:04
Előzmény: #720726  Törölt felhasználó
Egyetértek, nekem is elegem van abból, hogy 30 éve csak az ígéretekből élek. Komoly lelkiválságot okozott a családban, hogy hogyan neveljük a gyerekeinket - úgy, ahogy minket neveltek, szigorúan erkölcsös életre, vagy engedjünk utat a mérlegeléseknek, a pragmatista szemléletnek? Úgy döntöttünk, hogy valami olyan harmóniát igyekezzenek megvalósítani, hogy a törvényesség, az egyéni érdekek és az erkölcs lehetőség szerint találkozzanak. :-)
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:04
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 23:00
Előzmény: #720726  Törölt felhasználó
Akkor szerintem Te érted hogy ezt mire írtam
"Nem vagyok Máltai vöröskereszt"
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 22:59
Előzmény: törölt hozzászólás
OK....DDDDD
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 22:58
Előzmény: #720721  Törölt felhasználó
Én férfi vagyok,és nem meleg....DDDD

Csak álmaim nője jöhet számításba.....

Még egyet is értenék Veled,ha nem lennénk ebben a helyzetben amiben most vagyunk....

Mivel politikusaink kijátszották az összes muníciónkat ezért védtelenek vagyunk és nincs más lehetőség....ÉN NEM LESZEK TÖBBÉ "HÍMRINGYÓJA" HAZÁMNAK...SOHA!

Összeszedek elég pénzt ,hogy a saját világomat felépítsem és odavigyem akik számomra fontosak....ÉS ŐK AZ ÉN HAZÁM!

Akik soha nem csaltak meg!
MINDIG MELLETTEM VOLTAK!JÓBAN ROSSZBAN!
ÉS MINDIG SZERETTEK!
A CSALÁDOM APUKÁM ,ANYUKÁM ,NAGYMAMÁM.(a sorrend mind1)
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 22:57
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 22:56
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 22:49
Előzmény: #720719  Törölt felhasználó
Más! Jövö héten oti merre le,fel??Mit gondoltok?Nincs pozim 3650 ota mozi,egyszer vettem emelkedésbe 3020 de 2900 eldobtam(3130 kellet volna) most megint mozi!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 22:48
Előzmény: #720718  Törölt felhasználó
Hát ez az ,Ez a játék a bőrünkre megy!
Törölt felhasználó 2011. 11. 26. 22:48
Előzmény: #720704  Törölt felhasználó
"Jobb többszőr lefeküdni álmaid pasijával ,még,ha nem is szeret,de jobban Tisztel mint a Hazád"

MT4: csak nem azt akarod mondani, hogy neked álmaid pasija az imf? Ne viccelj már! Tényleg nem veszed észre, hogy mi folyik itt? Miért vagyunk bűnös nemzetnek nyílvánítva, miért fizetünk újra és újra különféle kártérítéseket, miért fél az imf attól, ha a saját lábunkra állunk, miért adta el az MNB a teljes aranykészletünket, miért nem volt reprivatizáció, miért nem ért fityinget sem a kárpótlási jegy mindaddig, míg ki nem csalták az eredeti jogosultak kezéből, miért adtak el komplett áruház láncokat tokkal-vonóval (pl. Csemege üzletlánc) 10eFt/nm(!!!!) áron izraeli vállakozásoknak, miért alapíthatták meg a leumi bankot úgy, hogy a tisztviselők külföldiek voltak, míg a teljes tőkét a magyar állam adta és miért számolhatta fel önmagát ez a bank anélkül, hogy bármi kártérítést kaphatott volna a magyar állam? Miért tűnhetett le teljes nemzeti vagyon a 90-es években?

Ez nem történelem, ez a jelen és a jövőnk alapja. Emeljétek már fel a fejeteket egy kicsit és lássatok! El kell dönteni hova állsz. Aki tisztességes ember, az elsősorban és másodsorban magyarnak vallja magát és ebből a szemszögből ítéli meg a dolgokat. Utána lehet világpolgár, baloldali, jobboldali, ami tetszik. De ha nem valljuk magunkat elsősorban magyarnak, akkor naná, hogy soha nem fogunk tudni összefogni!

Ami Németországot illeti: éltem ott több mint 3 évet és ők tényleg németek, ha szóbakerül ez a kérdés. És bár nagyon jól kijöttem mindenkivel, sőt tiszteletbeli bajornak is befogadtak, mert megtanultam kitölteni a hefeweizen sört, meg megtanultam, hogy milyen mustár kell a weißwurst-hoz és a söröket mindig a mefelelő pohárból ittam, de valahogy mindig lehetett érezni, hogy csak egy külföldinek tartanak a legintelligensebb körökben is.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek