És még föl kell vezetnem pestre....most fejeztem be a tanítást....csak el ne alaudjak.....pfh....a kúrva hitelminősítő miatt....na léptem ...drukkoljatoka forintnak ........Jó éjt és jobb időket...:)))
Nem fiúk ez nem semmi. Már nem elég nekünk a készenléti vacak sem, már több kell! Halljatok már!! Meg akarják támogattatni a mentős ötletünket! Hallgasd vissza! Én beírhatom majdnem szó szerint is, a memóriámból élek, de nem akarom. Egyszer elég volt hallani, nemhogy még le is írni.
Sztem szállj ki, várd meg amíg csillapodik a hullámverés, hogy merre az arra. Azt mondtad, pihensz. Nézd meg mit mondott, mire erősödne? Hogy fel kell tőkésíteni a bankjainkat, mert erre akarnak már átfogó keretszerződést kötni, meg devizahiteles mentésre, meg othonteremtésre, szerinted ezt támogatja majd EU/IMF? Rémálom világ! Nincs keresk kényszered, egy napot igazán ki lehet hagyni!
Azt nem tudom megmondani neked. Ezt a szintet azért még én tartanám. Csapkodás biztos lesz még, lehet hogy megijeszt és eldobod, utána meg bánod. Határozz meg magadnak egy buktát amit elviselsz, és addig tartsd.
Ó hogyne mondott volna. Azt mondta, hogy bár a németek esetleg recesszióban lesznek, de mi nem, azt is, hogy de valszeg a németek sem, mi meg átlag feletti növekedésben leszünk jövőre. Meg hát hogy a másik nagy pillérünk a növekedés mellett az IMF-fel kötendő átfogó támogatási szerződés lesz, mert ezért könyörögtek ja nem úgy mondta, hogy ezt kérték a közgazdászok a kormánytól, meg hogy így minden szép lesz, így golyóállóak leszünk, oszt kit érdekel ezekután, ha majd lőnek ránk. Hát én kb ennyit fogtam fel. Van egy kedvenc idézetem is, da majd később.
OTP részvényesek ide!