Ezt sajnos nem tudom, de a DAX már megint lekörözi magát.
Törölt felhasználó2011. 11. 21. 12:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
portás ez az új nicked?
Törölt felhasználó2011. 11. 21. 12:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
André Kosztolany írta a "Mesterfokon a pénzről" című könyvében
"Az általam kreált mondás szerint „a spekuláción szerzett pénzfájdalomdíj". Először jön a fájdalom, és csak utána a díj. Először minden másképp alakul, és csak a végén úgy, ahogy elterveztük.Ha helyes a diagnózis, melyre az egész spekuláció épül, tehát ha a megfelelő körülményekből indulunk ki, akkor be is válik majd a spekulációnk. Hogy mikor? Ez az eseményektől, a hírektől és a trendektől függ - egyszóval az előre ki nem számítható dolgoktól,amelyek időnként eltakarják a fundamentális tényeket. Ha a spekuláció rendszerének elemei továbbra is érvényesek, akkor minden csak idő kérdése. A tőzsdézők többségének azonban nincs elegendő türelme és kitartása, hogy kivárja a közbenső viharokat és zivatarokat. Ha azt látják, hogy esnek az árfolyamok, akkor pánikba esnek, és minden papírtól megszabadulnak."
sziasztok. kötöttem szerződést a random capitalnál, de azt nem tudom hogy mia különbség akkor ha dt vagy a tdt rubrikát jelölöm meg mondjuk vétel előtt. ha pl aznap veszek és aznap eladok ugyanazt a darabszámot de a mégis a tdt rubrikát pontoztam be, attól még a rendszer automatikusan daytradnek veszi az ajánlatom ha aznap el is adtam ugyanazt a darabszámot?
OTP részvényesek ide!