Majd ha egyszer nem ugyanazon darabszámúak a pakkjaid és így az eladási megbízásaid, látod, mit jelöl kis kocka eladhatónak, a még le nem kötött mondjuk utolsó darabszámodat. De most is látni fogod, ha majd kijön a teljesítési igazolás vagy mifene papírjuk, kb két héten belül.
Ági! Én otpdirektes, értettem, mit kérdezel, mondtam, hogy csináld, ha nem akarod fejben számontartani, hogy állsz egyenleggel, cselekedj, ha akarsz! Mert ahogy Alex mondja, végeredményben ugyanott vagy, csak tény, nehezebb kezelni a saját göngyölt egyenlegedet!
Gerhardt: nem fenyegető veszély az ország leminősítése
én láttam a riportot...
ami érdekes volt, hogy Gerhardt végig IMF -et mondott, míg a riporternő végig "ÁJMF" -et mondott...
előtte megegyezhettek volna, mert így úgy tűnt mintha nem ugyanarról beszéltek volna !!!
Igen, én is minden reggel türelmesen kis tételekben lekötögetem pakkjaimat, az aktuálisan lehetségest hagyom legfeljebb szabadon, hogy lépni tudjak, amikor kell. Szörnyű, külön szellemi torna, mintha nem lenne elég...Úgy is fogalmaz a rendszerük kb : állomány pl. 600, eladható 200-utóbbi ami nincs lekötve eladásra.
OTP részvényesek ide!