Én nem vettem volna már 3470-en :)
De komolyra fordítva a szót, várd meg a nyitás utáni trendet, ha kicsit emelkedik,dobd, ha esik, akkor meg főleg.
De ez csak az én véleményem! Ne vedd készpénznek, mert nem vagyok guru!
Te mit tennel, ha be lennel ragadva 3470 es 3410-es szinteken ? Dobnad, es varnad a jobb beszallot, vagy tartanad ?
Törölt felhasználó2011. 10. 14. 08:43
OTP elemzés
2011.10.14. 4:00
A szerdai kitörés után a tegnapi nap mutatott (gravestone) sírkő doji nem valami kedvező előjel az emelkedést folytatódását illetően. A mai napon csökkenés jöhet, visszatesztelésre kerülhet a 3340, illetve 3250 forintos szint. Ameddig meg tud maradni 3250 forint felett, addig van esély a 3650 forintos szint elérésére. Ha elesik, akkor viszont behaltnak tekinthető a szerdai kitörés.
Sziasztok jó reggelt mindenkinek ,na ma mit kéne venni ?.Ha egyáltalán érdemes itt már jövő hétre átvinni long pózit életveszélyes .Mégis kell az IMF eddig arról volt szó hogy isten őriz IMF .
példákat lehet kiragadni, matáv is volt 2000, 1995-2006ig meg bárhol vettél brutál up.
Ész is kell a tőzsdéhez, nehéz elképzelni, hogy megveszed most 3kn és 4-5 év múlva 1500 lesz.
a leminősítések már be voltak árazva, talán augusztusban is, nem meglepőek, a múlt héten fitch minősítette le a spanyolokat pár hete ugyan ezt játszották el az olaszokkal is
OTP részvényesek ide!