A forradalom alatt egyáltalán nem a zavargásokat értem (fogjuk a kapát, kaszát, azt adjunk nekik...), hanem azt, hogy kellenének ismét erős szakszervezetek, összefogások hasznos célok eléréséhez, tehát nem csak lehajtani a fejünket és mormogni, hogy most szemét a jobb oldal, előtte meg a bal oldal volt az... Elnézést ha félre érthető voltam.
Valahol olvastam, hogy az, hogy a 89es változások nem voltak véresek csak mák, és csak elodázták a dolgot...
Mindenesetre én azért remélem, hogy eccer majd lehet gyökeres változás, felnövünk a demokráciához, és mindezt fegyverek nélkül.
nincs baj az illúzióiddal, hasonlóan gondolkodom ez esetben, de ahhoz hogy itt gyökeres változás legyen, ahhoz forradalom kéne... ( Nem áll szándékomban felbuzdítani senkit, csupán úgy látom, hogy itt nem az a lényeg, h éppen Orbán vagy Gyurcsány v Kádár a vezér, hanem itt komoly szemléletváltásra volna szükség)
:D nagy horderejű döntések? mint pl.? Melyek voltak a 2010 áprilisa és 2011 januárja között azok a nagy horderejű döntések, amik megacélozták a magyar gazdaságot? :D
egen... nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy a szálak ugyanazoknál futnak össze, mindegy, hogy fidesz, vagy mszp kormány csücsül a végén... nyilván ezek az "erők" nem engednének egy ilyen változást... vagy ha igen ,annak meg lenne az ára, és ugyanott tartanánk...
Megoldás: a teljes államosítás :D :D :D jóó... csak viccöltem
Vagy mindenhol... pl. pf cikk is volt nem is kevés erről...
"IMF: nyugodtan használhatjuk a pénzt a MOL-tranzakcióra
A magyar kormány szabadon felhasználhatja a nemzetközi hitelcsomagból lehívott, de fel nem használt részt a saját céljaira - válaszolt a Reuters-nek az írásban feltett kérdésre a Nemzetközi Valutaalap"
Ehhez képest olyan horderejű döntéseket hoztak meg, amikről az mszp 2 évig egyeztetgetett volna, aztán eredmény meg semmi.
Az mszp-nek azt lehet igazán felróni, hogy leküzdötte az országot a befektetésre ajánlott kategória legaljára. Nekünk már Szlovákia is magas, Bulgáriával kell verenyezni. Nem erről volt szó!
OTP részvényesek ide!