A MOL HÍR!!!
A MOL elsőként talált Olajat a Holdon, annyira jó minőségű, hogy finomítás nélkül lehet közvetlenül tankolni az autókba, még az is mindegy hogy diesel, vagy benzines az autó!!! :-))
Gratula. Nyár, stresszmentes pihenés, csak mozi, de az is ritkábban. Én legalábbis ezt csinálom, meg tanulok pár hónapot, a zsetont is visszautaltam folyószámlára. Nyár végén majd jövök stresszelni.
Miért lenne Mol öntés? A Mol miatt mindent húztak felfelé akkor akik tudják a hírt azt is tudják, hogy pozitív és menni fog fel az árfolyam, ami viszi magával a Buxot is. Short kirázás lesz csontig...
A miénk egy kis szar mutyi tőzsde, amit egy kis csoport rángat ide oda, igazából kétpapíros kereskedés folyik így nagyon könnyű mozgatni. Aranybánya a bennfenteseknek.
15 percesen néztem és elég szépet ment 5740-ről 6000-ig. Ráadásul itt a 6475-től 5692-ig tartó esés 38,2-es fibója, aztán az 50 napos mozgóátlag. Kíváncsi leszek! Ráadásul ha azt vesszük hogy a trend eső és 5692-ről felpattant 6000-re, annak a 161,8-as korrekciója pont a 200 napos mozgóátlagnál van 5500 környékén! Persze majd kiderül mi lesz!
Bux hati shortosok nagyon megszívhatják, ezért a hirtelen emelkedés most mert sokan menekülőre fogták és nagyon megszívhatják. Mivel a Molnak nagy az aránya, ha elszáll akkor szopás jön a kontikban rendesen.
Talán már ezt tegnap is tudhatták a bennfentesek, ezért volt az erőteljes napvégi felhúzás.
- Most kell belevenni a nemesfémekbe? (Portfólió)
Kitört a május eleje óta tartó sávból a nyersanyagpiaci szakadást szinte meg sem érző arany, de az ezüst is kezd magára találni, itt a 33 dollár
- Átmenetileg visszaáll a határellenőrzés Ausztria irányába (Portfólió)
Június 4-től ideiglenesen, június 9-ig Ausztria visszaállítja a határellenőrzést a magyar-osztrák határon. A Külügyminisztérium tájékoztatása szerint
Nem tartom valószínűnek hogy a Szurgut részvényeiről lenne szó, azért mert Hofi igy mondaná: Nincs rá keret...
Inkább az INA ügy lehet, akkor viszont pince lesz..
OTP részvényesek ide!