Na, én meg vagyok elégedve a mai & tegnapi nappal. 5479-en belevettem, ma 5705-ön eladtam, a fullcash-el. 4%-os haszon 2 nap alatt, nem kevés. Ilyen sikeres 24 órám se volt még sosem :)
Én biztos egy közgazdasági analfabéta vagyok, de ha egy kicsit túllendülünk a szavak értelmezésén, akkor hogy is lesz abból több pénz , meg munkahely, ha a szép jövőben kettő közmunkás kisebbségi kíséri be az árvízvédelmi munka közben megsebesült ex rokkant féllábút a létező kettő központosított kórház egyikében, ahol is költségtakarékos kezelés formájában seggbe rúgják , és kitessékelik, Más nagy reformról nem nagyon hallani. Vagy a lényegről lemaradtam?
Pénzt vonnak el, legyen az egy állami ágazat, egy új adófajta, vagy elbocsájtás, vagy egy egy projekt leállítása ez ha úgy nézzük megszorítás! Csak az a kérdés, hogy globálisan mindenkit érinteni fog, vagy csak bizonyos köröket?!
Egyébként pedig véleményem szerint a vagyonok aránytalanságán kellene változtatni a szegényebb rétegek felé, mivel azok potenciális fogyasztói a magyar piacnak, és a nyugat lassuló növekedését a hazai élénkülő piaccal kompenzálni lehetne a nélkül, hogy felesleges adósságokat teremtenénk!
Az indexek nem tévednek, csak a használóik
Tudni kell, hogy melyik indexet mikor és mire kell használni.
Pl. mi az időtáv, az érvényesség, a tőzsdéző idősíkja.
OTP részvényesek ide!