Valahogy én is erre gondoltam,csak én 5250 ről gondolom hogy lefordulhat... majd meglátjuk,inkább shortos napnak vélem a mait,mint longosnak, persze forgalomtól és DAX-tól is függ..
5400ig van tér fel, de aki ma biztosat mond, az hazudik.
Ha minuszba nyit, akkor délutánra lehet számítani egy felhúzásra. Amennyiben túlságosan magasan nyit, kb 5300 körül, akkor figyelni kell, mert jó beszálló lehet egy shortra is akár.
De ezek csak saját gondolatok. Ez nem doktorhouse féle pánikkeltő bérmásolás.
:-DDDDDD
Jó reggelt mindenkinek. doktorhouse nincs beragadva, legfeljebb a kertjük végében lévő pottyantós wc-be, mivel pénze nincs és csak az embereket hülyíti. A napon túli shortról még csak nem is hallott. Kisebbségi komplexusa van, mindenben ő akar lenni a jó és mivel önálló gondolata nincsen ezért bérmásol és Bernie-nek szólítja az embert, mintha a legjobb haverja lenne.
Pánikoltató ELMEBETEG !!! Húzzon innen.
Nem mondom meg. Annyit azért mégis, hogy nem lesz 3500. De csak azért mert te azt akarod, mert beragadva még mindig shortolod és a szemed láttára égeted a pénzed.
Anyád tudja hogy szájkosár és póráz nélkül ámokfutkározol itt a kibertérben !
Mi lenne ha úgy tennél ahogy a boros üvegnek kell viselkednie és eldugulnál?
Törölt felhasználó2011. 01. 04. 22:04
Na a végére csak visszahúzták az amcsik. Nem tudnak ezek még egyelőre esni, de ami késik az nem múlik, csak lassan jön. :)
MEG AZ AGYAD IS SAJNOS,AZ A PARÁNYI!
AZÉRT DOKTORHAUSE NÁLAD SOKKAL DE SOKKAL OKOSABB.TE EGY KKISTÍLŰ NEGATÍV EMBER VAGY,UGATSZ MINT EGY CSAHOS PINCSI.NEM LESZ 3500 AZ OTI.CSAK SZERETNÉD FIAMM,CSAK SZERETNÉD.
OTP részvényesek ide!