Lehet, igazad lesz, de en egyelore nem adom el, varok meg kicsit. Viszont a tegnap tortentek utan nem annyira van kedvem estere nagy pozit hagyni. Ki tuggya, ma mit vernek szet!
Törölt felhasználó2006. 09. 19. 11:21
Remélem a többség úgy értékeli a helyzetet, hogy most olcsón juthat részvényekhez.
Bár most megnövekedtek a kockázatok, még most jönnek a választások ez is bekavar.
Most a day trade-sek járnak jól.
Személy szerint bízom benne, hogy a tegnapihoz hasonlóan késő délutánra rendeződik a helyzet. Bár most elég necces.
Ja ertem. Ha legkozelebb irsz be stoppot nagyobb range-t adj meg. Mondjuk aktivalasi ar 6850, eladasi meg 6820.
Amugy elindultunk felfele, kivancsi vagyok meddig.
Akpo! Otp longot nyitottam limit áron 6866-ot írtam be, teljesült is, stop-nak meg beírtam 6850-et, és már volt 6780 is.. és nem is adta el.. Remélem nap végére megint visszajövünk.
Törölt felhasználó2006. 09. 19. 10:21
Sztem, ha esik is ma a bux, / otp, akkor az nem a magyar helyzetnek köszönhető, hanem annak, hogy egész Európa esik...
Akpo, hát még én.. Amúgy stopom volt, met 6866-nál vettem stopot beraktam 6850-re, miért nem teljesült? Nekem sose teljesült még stopom. PETI-be vagyok, és a Stop limit-hez az aktiválási árhoz írtam be, vagy nem jó?
OTP részvényesek ide!