Durván megugrott a magyar bankrendszer céltartalékolása: a második negyedévben, értékvesztésre és kockázati költségekre több mint 140 milliárd forintot tettek félre a részvénytársasági hitelintézetek. Nagyrészt ennek volt köszönhető, hogy a második negyedévben mindössze 22,5 milliárd forint volt a teljes magyar bankrendszer adózás előtti eredménye. Mfor.hu-háttér.
Megjöttél és máris személyeskedsz velem, anélkül, hogy szóltam volna hozzád. Látom, hogy tegnap is ezt tetted, nemegyszer, mikor pedig itt sem voltam.
Mikor legutóbb válaszoltam Neked, figyelmeztettelek, hogy ne állíts itt valótlanságokat rólam, sértegető hangnemben, mert nem tűröm tovább, hogy kóstolgass.
Mivel másra szánom az időmet, nem a Te kavarásaidra történő reagálásra, ígéretemhez híven, a továbbiakban szakemberekre bízom az ügyet.
A közölt menetrendnek megfelelően, első lépésként a moderátor intézkedését kérem.
Ha ez elmarad, a Tartalomszolgáltatók Egyesületének átfogó vizsgálatát.
Ha pedig ők nem "illetékesek", akkor az PSZÁF-ét, teljes körűen, az elmúlt két évi tevékenységedre, valamennyi nickeden & IP címeden; a floodolt bemásolásoktól a célzatosan nyomatott címadásokig, beleértve annak vizsgálatát is, hogy szerepelsz-e valamely kereskedésben érdekelt cég fizetési listáján itteni intenzív tevékenységedért.
- Újabb leminősítés az eurózónában! - Ezúttal Írországon a so... (hvg.hu - ecoline)
Leminősítette Írország hosszú lejáratú adósságát a Standard and Poor's, az új minősítés AA mínusz, szemben az eddigi AA-val. A kilátás negatív.
OTP részvényesek ide!