"Az Európai Parlament megszavazta a kötelező tápanyagjelölést a közösség területén forgalmazott élelmiszerekre, de a civil szervezetek kérése ellenére elutasította a "közlekedési lámpa" típusú jelrendszert."
"...ezzel szemben Matolcsy György szerint az igazság az, hogy az ország valamennyi makromutatója romlik...".
A GDP nem makromutató? Merhogy az állítólag javult. Valaki itt már megint hazudik. Úgy látszik, nemcsak a Bajnai progrmahoz tartják magukat, hanem az őszödi örökséghez is.
Félreértesz...nem vagyok fityisz ellenes, sőt én is azt szeretném amit írtál, h jobb és könnyebb legyen az életünk. De most azt látom, h a hatalomépítés mindennél fontosabb.
Én egy "új" pártra szavaztam, de így is jó ha jót cselekednek, bár a 2/3-nak nem örültem!
12:52
- Vége lehet a Nutellának (VG Online)
Az Európai Parlament (EP) tegnapi ülésén elutasította az élelmiszerreklámról szóló törvénytervezethez az édesipari lobbi által beterjesztett felpuhító javaslatot. A Ferrero, a Nutella gyártó...
hívhattok naívnak.. de szerintem több jó fog itt lenni, mint rossz és összeségében a következő időszakban ...nemzetnek és az országnak jobb lesz..
és örülj neki a fidesz sem lesz örökké.. tuti le fogják váltani vagy 4, vagy 8 év múlva.. de biztos leszek benne nem tizenvalahány százalékosan kell ellenzékbe vonulniuk, mint az előző garnitúrának...
azzal nincs semmi baj, hogy a saját emberüket teszik oda, csak tisztességes legyen.....a komcsikkal pont az volt a baj, hogy mindenhova a saját embereiket bepakolták, és mind aljas, korrupt disznó volt
Eddig oké is! De alkotmánybírák jelölése körüli mizéria, Pintér helye, meg az a tyúk, aki ellen egy valagnyi pör van (hévizi igazgatónő, a neve nem ugrik be) az építkezés kezdete. Nem jó az irány....nem ezt igérték, nincs koncepció, esetlegesek a döntések és rövidtávúak! Persze szerintem. :)
hát nem tudom.. tetszettek volna olyan 8 évet összehozni ezelőtt, ami miatt a választok nem kényszerűltek volna a fideszt 2/3-osra megszavazni... milyen ócska, hiteltelen párt lett az emberek szemében az MSZP és az SZDSZ ha ilyen választási eredmény született...
Ezt mondjuk én sem nagyon értem, egy kicsit túl alacsony az 5100 Ft lokális maximumnak. Úgy tűnik már ennél a szintnél úgy kell drukkolni kell, hogy átlépje...
MOL és a Richter szépen dagad, MOL-nak még végül is van bőven helye 20000-ig, de a Richter hová megy? Tényleg 48000-re akarják felvinni?
Mai nap az FHB-ra rányomtak egy lagymatag rallyt, gondolom holnap visszaesik az árfolyama.
Viszont az Egis-szel nem egészen tudom, hogy mi van. Arról tud valaki valamit? 22000-ig simán menetelhetne, hiszen nem érinti a bankadó, illetve nem hallottam róla semmi rosszat.
OTP részvényesek ide!