te szerencsétlen!....ha azt a suszter agyad használnád, rájönnél, hogy nem a dax mozgatja a dolgokat.....nézd meg mi történt az eurusd házhatályán.....az okokat pedig a 9 óra-óta kilyött adatokban keresd.....nem szoktam segíteni, de már fáj a tudatlanságod:))
10:42
- Eladott az OTP igazgatósági tagja (Portfólió)
dr. Bíró Tibor, az OTP Bank igazgatósági tagja 2010. június 16-án az OTP Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével 5,140 forint/darab
Törölt felhasználó2010. 06. 17. 11:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen úgy gondolom én is, hogy a bankadó egy ezressel vitte lejjebb a kereskedési sávot..
Egy apró érdekes hír azért volt, amire érdemes figyelni igaz a piac majd eldönti, hogy pozitív vagy negatív:
A bankadót a bankok talán úgy tudják elképzelni, hogy az állam átveszi tőlük a rossz hiteleseket egy alapba, így felszabadulnak az ezirányba képzett tartalékok amivel a bankadót ki lehetne fizetni. Vagyis tisztulna a portfólió kisebb céltartalék kellene, kisebb kockázat, de ennek az ára a bankadó. Szerintem egy elég bonyolult , talán hosszú ideig tartó elképzelés, de érdekes. A kecske is jó járna és a káposzta is megmaradna.... csak éppen a való életben nehéz megcsinálni és időigényes a lóvé meg a fidesznek ugye most kell...
Teljesen mindegy, ha az Otit a bankadóval ledöfték és nem megy sehová, amikor a világ fel, viszont csak arra vár, hogy végre vége legyen a happynek nyugaton...
OTP részvényesek ide!