Én is tudom. De itt egyeseknek csak a negatív hír a jó hír, szeretik naponta többször a világvége eljövetelét, a tőzsde és a siratófal összeomlását, az EU bedőlését és a fene tudja még miket prognosztizálni.
Románia, Spanyolország, és Franciaország, és Portugália, és Görögország .Összeomlás káosz mindeki bologathat után nézünk mint a mozban EU .Kiderült milyen erös velünk együtt meseországal .Szerintem tény lesz 70 éves korig kellesz dolgozni ,feltéve ha bir még járni.És a mostani öregek föleg nök ,azt fogják mondani, a lányuknak sajnálak szép jövöd lesz.Közös megegyezés nélkül 1 hónapon belül kirúgnak a munkahelyröl ez a kormány .
Látom, a 15.15 jó hír, de én még leragadtam a 14.31-es lakásvásárlásos adatnál. Azt írja a portfólió:
"A lakásvásárlási adókedvezmények megszűnése miatt májusban a megkezdett építkezések száma és az újonnan kiadott építési engedélyek száma egyaránt jelentősen csökkent az USA-ban.."
ez világos, tehát azt mindenki tudta az elemzők közül, hogy az adókedvezmények megszűntek, és egyértelmű a következtetés, hogy emiatt csökkent az engedélyek száma. Csakhogy az idézett mondat így folytatódik:
"....holott az elemzők mindkét mutató esetében emelkedésre számítottak. "
Érti valaki, hogy az elemzők miért számítottak növekedésre?
OTP részvényesek ide!