még szerencse, hogy ma "mindenki" zöld nappal számolt.
... nem tudom, ha a legvészjóslóbb grafikonelemzésem fog bejöni, akkor a rohadtnagy sz@rkupac van még elöttünk. Valaki vágjon fejbe.
ne siesd el . előbb gondolkodj , írd meg a házi feladatot ,különben nem mondok semmi többet ,
Törölt felhasználó2010. 06. 10. 09:21
"Bár nap végén Amerika bekanyarodott, a kép összességében vegyes, marad a viszonylag likviditásmentes, de hirtelen elmozdulásokkal tarkított piac - véli Ludányi Péter, a CE Broker üzletkötője, aki hozzátette, a mai naprta egy szélesebb sávban való oldalazásra számít...a vezető részvények közül az OTP 4,800 és 5,000 között mozoghat, a banki különadó, valamint a ma reggeli kedvezőtlen elemzői vélemények továbbra is nyomást jelenthetnek az árfolyamra."
Ej, mi a kő! Longosok kend
A gép előtt ülnek ott bent?
Lám, csak az Fidesz, jót ád,
Hogy fölvitte a longosok dolgát!
Adják-veszik, DAX hever?
Mozgóátlag? Kit érdekel?
Eszükbe jut, írogatnak,
És lehurrogják a shortosokat.
Shortosokat nézegetik,
Shortosokat etetik,
A shortosok megőrülnek,
mert méltó a narancs a jó híréhez.
Ezért aztán, shortosok, hát
Megbecsülni a longolóját,
Iparkodjék, ne legyen ám,
Pénz szűkében a banknál. -
Shortos Tibi, kicsi gyerek,
rájön mikor Otp kilő vele,
Régi shortos vagy a háznál,
csak nézed az otit mikor kilő a buxnál,
pedig Te mindig lefele kiabáltál.
Ezután rájön, hogy a kicsi
shortján elúszik a lovéja.
Élj a longgal barátságba’
Concorde kedvenc jószága.
Ha már a sok kicsi shortos beetették akkor jön el a szép longos esténk!
Jó kereskedés kíván nektek Otika a nagy bika:-)))))
Az lehet, hogy hírekkel megmanipulálják és pillanatokra felrántják, de szerintem nem lesz belőle mostanában semmi. Nem, hogy ma??Persze az optimizmus kell, de a tőzsde az pszichológia! És most mindenki be van fosva a világban.
lehetne tudni h hol? rendszeresen olvastam az Oti fórumot, mert sok értelmes hozzászólás volt benne. most nemtom mi van, de majdenem minden régi tag eltűnt. ha nem akarod nyíltan, priveben esetleg elárulhatnád, nekem segítene. köszi előre is!
Nem is olyan baromság. De én inkább úgy fogalmaznék, hogy 90% feletti a nettó bukók aránya. Én amióta felállítottam magamnak célként egy navi konkrét nyerő összeget, amivel megelégedett vagyok, azóta annak dupláját nyerem. Tudom, hogy sok tőzsdézőnek nem ez a célja, hanem a lehető legnagyobb profit elérése, de ez csak nagyon keveseknek és a nagyon profiknak sikerül.
OTP részvényesek ide!