Most olvastam az Erdei nyilatkozatot...
Milyen érdekes azt mondja évi 30-40 milliárd még beleférne....Az nem véletlenűl 3-3,5 szer annyi amit eddig fizettek volna....Olyan ez mint a piac csak mások a számok,szóval nagyon mások....
BŐVEN van tér erre az összegre a bankoknál....
Most olvastam az Erdei nyilatkozatot...
Milyen érdekes azt mondja évi 30-40 milliárd még beleférne....Az nem véletlenűl 3-3,5 szer annyi amit eddig fizettek volna....Olyan ez mint a piac csak mások a számok,szóval nagyon mások....
BŐVEN van tér erre az összegre a bankoknál....
Ami majd látható lesz,hogy sorra jönnek majd ki a jelenlegi árnál még mindíg sokkal magasabb de az előzetesen megadott céláraknál alacsonyabb számokkal...
Az meg kit érdekel...???
Kedves Lippi
Azért nem eszik olyan forrón ezt a kását.
Természetesen érinti az OTP profitját a bankadó de még így is bőven megéri neki és a többi banknak is ebben az országban tevékenykedni.
A külföldi tulajdonosú bankok meg kevesebb pénzt küldenek majd haza,azaz kevesebb pénzt visznek ki az országból.
A verseny nagy,így nemigen fognak emelgetni a bankok óriási mértékben.
Az OTP pedig nem esett ma,ez azért van mert már eddig is szétadták a tőzsdén.
Elsőre rémisztő,másodszorra reális adó ez...
A környező országokban különben is jelen van az OTP...Ne keltsd itt a hangulatot...
Nekem az az érdekes hogy a bankszövetség elnöke azt nyilatkozt meglepte öket a bank ado, de én ugy tudom ö is ott volt a hétvégi kormányülésen.. Most vagy kamuzik vagy ez nem volt a tervben...
Semmi hír, csak a szokásos medvés forgatókönyv.
Nap közepéig elhitetni, hogy majd ma fordulunk, aztán egy mozdulattal beöntik.
Reggel futik zöldek, megjön a vételi kedv, mennek egy fél napot majd 19:00-tól (EU) le.
Azt nem tudom csak, hogy célárig, vagy dátumig öntik.
OTP részvényesek ide!