5000-nél még mindenképpen veszek, ha úgy látom. De még azért nincs vége a parának,szal sztem csak időlegesen megyünk 5000 fölé, max 5400, onnan még egy le szakasz max 4xxx-ig. De ne legyen így, és legyen úja 7400 napokon belül :)
12% ááá az lehetetlen szerintem... max 7% de még így is gyomorideggel írtam le. Szerintem 4% alatt lesz. És nem a fityesznek lesz köszöhető, bár biztos úgy fogják feltüntetni...
Legyünk megértőek.
Amikor forradalom van, előfordul egy-két téves lövés.
Lehet, hogy Magyarország fogja forradalmasítani a világ pénzügyeit .
Pl. a legújabb csontváz elmélet szerint a tőzsdei árfolyamok úgy aránylanak a ......
Igen, de tudod, csütörtökön megígértem magamnak, hogy eladom 5200-on. Reggel néztem rá, 5300 körül volt, és déután, 4950 :D Na, mondom felmegy 5ig eladom. Eladtam. Bíztam benne, hogy záróra 4700on marad, de végül 800on vettem.
Hát nem egészen, mert az 4 kötésdíj, ha jó számolom az 9%....
Amúgy szerintem nem szabad remegnie a kéznek, ilyenkor rá kell ülni:-))
Én még nem vettem, várok, ha up lesz az is jó, de még esik egy 500pontot az is, mert akkor ott veszek, már megjegyzem azt nagyon nem szeretném...
Igy van, csanyi papa visszarantotta, mert sejtett valamit. Nagyon rezgett a lec zaraskor, ha pl egy kulfoldi alapkezelot nezek, nem el itt fingja nincs, hogy csak melleduma volt, meg elozo ciklus szidas.
Ennek az alapkezelonek a lovejat visszaszerezni otp reszvenybe az lesz a sok ido!
Nagyon sok es rossz bolygo egyuttallas volt.
Sok ido lesz ezt visszaallitani, nem csak itt hanem a vilagban!
Aki okos volt szerintem bevasarolt...
Lehet a megokosabbak meg varnak :)
OTP részvényesek ide!