bocsi, keresztkérdés.
ha PETIben sima DT-n vettem longba otp-t, de a látottak miatt nem adok eladásra megbízást, akkor magától átminősül normálra és nem adják el nap végén, ugye? nem tdt
bocsi, keresztkérdés.
ha PETIben sima DT-n vettem longba otp-t, de a látottak miatt nem adok eladásra megbízást, akkor magától átminősül normálra és nem adják el nap végén, ugye? nem tdt
Ha az ertset válsztod, akkor szerződés kötéskor kössél minden szerződést, ami akkor nem kerül havi díjba Pl határidős, bef, hitel, short, és még ki tutdja mit. Én legalább öt félét kötöttem, így nincs gondod később.
A shortot csak akkor nem kell zárnod, ha brokival kötöd. Kötésenként a díj akkor 3000 Ft alkalmanként, tehát eladás és vételre is, és a minimum 100 db részvény. Neten csak napi shortot indithatsz, és ha nem zárod ők zárják nap végén.
Nah lassan értem...szal ennyi az egész... ha nincs elég lové akkor hitelez....ha meg van akkor simán tudok kereskedni...és semmi hitelt nem nyújt nekem... shortot ha ott nyitok és nem is hitelezek akkor azt mindenkepp zarnom kell aznap? hogy van ez?:)
"A hitelek átváltása, ha nemcsak a valóban bedőlés előtt álló kölcsönökre vonatkozik, erkölcsileg is rossz üzenet. Arra biztat, hogy mindenki bátran kockáztasson – ha rosszul sül el, legfeljebb kisegíti az állam. "
ezzel a megállapítással annyiban nem értek egyet, hogy határozottan azt állítom:
OTP részvényesek ide!