Ha egy politikus nyilatkozik, már nyitnak is neki egy topikot, minden nap új van és mindben ugyanazt olvasható.
Légy szíves, válasszatok ki egyet a közül a húsz közül, ami csak a topiklista első oldalán van, és menjetek oda! Kösz!
érdekes eszmefuttatás. manapság divatos.
de akkor légyszi válaszolj már nekem.
ha vki összes pénzét befekteti a tőzsdébe(azaz 1 azaz egy db üzletbe) és becsődöl, akkor ezért szted ki a felelős?
a broki vagy a befektető?
Utoljára még, mert kikívánkozik belőlem:
Senki nem mondta az embereknek hogy,
vegyél plazma, LCD TV-t hagyományos helyett, pedig csak ennyit bírnál,
vegyél BMW-t Fiat Punto helyett, pedig csak ennyit bírnál,
vegyél családi házat 2 szobás panel helyett, pedig csak ennyit bírnál kifizetni, sőt a 11 év előtti adótörvények szerint érdemes volt lakásrészletet fizetni, mert majdnem annyit vissza lehetett igényelni az a dóból, mint a törlesztés+ a kamat (főként a nagykeresetűeknek)
MERJÜNK NAGYOT ÁLMODNI !! - ez volt a szólás.
Ha meg nem engedték volna a devizahitelezést, akkor az lett volna a baj, hogy a szabadságjogok sérűlnek, pedig felhívták a figyelmet a kockázatokra - igaz leginkább a médiákban.
Én nem akarom más hiteltörlesztését segíteni, és egyébként is MINDENKI ADDIG NYÚJTÓZZON, AMEDDIG A TAKARÓJA ÉR !
Kénytelen voltam regisztrálni, bár 2 éve olvasom soraitokat, az az "ember" aki miatt termelők akasztották fel magukat, családokat tett tönkre mert elfelejtettek fizetni, hát ha ilyen ember szimpatikus Neked azt csak sajnálni tudom. Ezt úgy hívják, hogy köztörvényes bűnözés, és börtönben lenne a helye már régen.
na vettem én is napira 6394 -ért egy kicsit az izgalom kedvéért... talán már egy kicsit pozitívak a kilátások, ha másnem a napvégi shortzárás felhúzza...
OTP részvényesek ide!