bocsi-csak utánolvasásra írom be: a bankok megint nem kölcsönöznek egymásnak...no bizalom.....lásd 2007 nyara -ősze már így ment...kicsúcsosodás pedig 2008 tavaszától......
Ott a pont. Legutóbb is úgy jártam, hogy volt OTP-m 3000-től 7000-ig minden ezres nagyságrendnél. Visszafelé végül is mindent el tudtam adni :) Az meg tök véletlen volt, hogy az aljánál több pénzem volt, és jobban be tudtam vásárolni. Tehát éljen a hülyék szerencséje.
Másfelől: jó sokszor be lettem szivatva ál-esésekkel. 2006 októberében is volt egy jókora depi, csorgott a nyálam, hogy minnyá rávetődök a buyra. Aztán hopsz, kikapták a finomat a fogaim közül és elindul a piac fölfele. Szóval azóta semmi okoskodás - ha occsó, megveszem, ha drága, eladom. Hobbiból nyomom, kis tőkével, okulási célzattal.
Itt az idő, hogy rendezzük a fontosabb dolgokat sorrendben:
-A négy évvel ezelőtti tüntetés kivizsgálása
-Állampolgárság minden határon túli magyarnak
-A hitelesek tartozásainak rendezése.
Nem értem, hogy lehetsz olyan önző, hogy pitiáner tőzsde alakulással kapcsolatos kérdéseket teszel fel.
Koncentrálj a fontos kérdésekre!
A tavaly nyári könnyű jóslatok ideje messze van, a múlt héten még én sem tudtam mi a fontos, ezért beírtam a turbó shortot 6-8-szor.
Azóta megkomolyodtam, s a jövő hét lényegtelen kérdéseit már meg sem említem, csak zárt honlapon.
Segítségül egy klasszikust hívok:
Varga Mihály: "Gazdasági vészhelyzet van Magyarországon."
Csak egy akut paranoiditás , nem ügy :))))))))))
olaj short certiben voltak szép nyerők manapság , bizony ,
látom ragadt azért valami rád , már ideje volt.
Na leléptem
csákány
Jájh Fiam nem sok semmi 2 hónap kórház után. Kicsit elhíztam.
Gyógyszereket szedem rendesen.
Már lassan van kedvem beszélgetni az emberi fajjal is , de még nem sok.
madrid? kiment csukázni? mi?
Mondom ne nyávogj!
Sok közös dolog van a traktorban és az OTP-ben:
- egyik se fizet osztalékot
- ha ledobjuk a hegytetőről, előbb utóbb mind a kettő földet ér. Csak az OTP van olyan ügyes, hogy vissza is pattan :)
Én régen csíptelek, de a stílusod , hát hogy is mondjam, kicsit izéé lett... :)
A tavaly nyári jóslatok tényleg nem voltak nagy kunsztok... Most mond meg mi lesz... a köv. héten..:)
OTP részvényesek ide!