Szia,
igen emlékszem tavalyra, én előtted dobtam a nem kis pakkomat kisebb nyerővel, rögtön utána felment pár ezer forintot a MOL.
Most OTP-vel lesz ez, pár hónapig hanyagolni fogják, aztán veszik majd, mint az őrültek. De lehet, hogy előtte lesz egy MOL rally.
Megérzés.Tőled meg igyekszem türelmet és higgadtságot tanulni. OTP-ben elég magasan szálltam be, de mivel nem hitelre van, nem akarom zárni a pozit.
ezek a jóslások teljesen semmitmondók. most igy látja, 10 perc mulva meg már +20%-ról fog szólni a mese. ugye éppen úgy változik a véleménye, ahogy a pozija...
Felgyorsultak tegnap az események az amerikai részvénypiacokon, a Dow Jones index hirtelen 9%-os szakadása gyökeresen megváltoztatta a piacokról korábban kialakított képet. Ludányi Péter, a CE Broker üzletkötője szerint fagyos hónapok előtt állnak a tőzsdék, ilyen helyzetben a legjobb lehet készpénzt tartani. Vaszkó Szabolcs, az Erste üzletkötője úgy látja, hogy további 20%-os esés jöhet még a részvénypiacon.
Törölt felhasználó2010. 05. 07. 13:30
én továbbra se látom hogy nagy örömködés lenne...
a piac beárazta már a mentőcsomagot ?!
tegnapi napot remélem gyásznappá nyílvánítják...
igazad van ne legyünk telhetetlenek, elég lesz a B is :)
őszinte leszek, fogalmam sincs hogy mi lesz, otp-ből nagyon óvatosan gyűjtögetek, és tartom. Tavaly egész nyáron mol ban ültem, nem kis bukóban, de a végén nagyon szép nyerő lett, lehet hogy ez már a nyári esés kezdete, és egy 3-4 hónap helybetopi esésekkel tarkítva.
OTP részvényesek ide!