Lehet,mert egyébként én is kb.oda tenném emlékezetből.A cikkben amit nézek így szerepel és szó szerint írtam be.Az egészet csak azért gondoltam,hogy többekkel megosztom,mert a múltról nem sokat tudnak.
Ja meg szidják a Csányit,akinek a szerződése szerint az árfolyam emelkedéséhez kapott OTP rv-ket és ebből a sok milliárd.Aztán nekiállt terjeszjedni.
Hát épp azért írtam ezt a hasonlatot,mert ingatlanok lent vannak és azért nincs az a hatalmas nagy különbség.(kicsit sarkítva)Akkor még németek miatt aránylag magasan,ma a válság miatt alacsonyan van az ár.A lényeg hogy most utána néztem.1 cikk szó szerint.
VG-ből való:"Az 1997-es névértéktizedelés-kori áron megvett papírokon nyolc év alatt mintegy százszoros hasznot realizálhatott az aki mintvégig megtartotta őket.
Eközben 1993 és 2005 között a bank profitja is közel 1000x-osa lett.
Ennyi.
És volt 11000 felett is.10misivel milliárdos lehetett .....
..de volt egy tizedelés...nem?...
..usát szépen beadták....csak nehogy holnap megtréfálja oti a piacot...mindenki esést vár és esésre játszik...s erre majd felfelé húzzák.....de remélhetőleg holnap már 67xx-en zár.....céláram 6600.....ott zárom shortjaimat.....
Figyi.Szerintem elkerülte a figyelmedet az,hogy 1997-ben megtizedelték a papírt (10-ed lett és akinek papírja volt 10x annyi papírja lett.)Tehát a számításod jó,csak még 10-el meg kell szorozni.
Ja és azok értek el 110x-esét akik csak bent ültek12 évig.
OTP részvényesek ide!