Értelem szerűen nem minden esetbn alkalmazható, de ha folyamatosan esik a rv egy kompázációs short rányitással a mindennapi letávolodást lekereskeded. A rést bukod nyílván. De a napközbeni esésre itt a komp.
És ha ezeket össze adod és kivonod az eltávolodott beker ártól, akkor visszahoztál rengeteg pénzt. A longot minek kereskeded ha elindúl mert az úgyis pluszt genenerál. Ok.? :9 éfrtelek, de te is engem remélem.
sajnálom hogy Benar nem fejtette ki hogy szerinte miért jó minden esetben, szóval szerinte mindig ez a technika...én azt mondom csak akkor jó ha másnap felfelé indul...ha lefelé akkor nem.....
Ebben az hibádzik, hogy azt feltételezi, hogy az első rossz megmozdulást csupa jó követi, mint a mesében. (itt ezt nyitsz, ott azt zársz, stb) Az ilyesmikből aztán csak hatalmas buktával lehet a végén kigabalyodni.
És ha reggel eladod, és utána mégsem esik, hanem emelkedik, akkor mi van? Shortra már nem jó, buktás. Longra megint buktás, mert az eredeti árfolyamtól, meg még messze van... Ez a ciki, ezért írtam, hogy csak addig jó, amíg nem megy el az eredeti ártól nagyon az árfolyam...
OTP részvényesek ide!