Hát igen, Ukrajna orosz érdekszféra, és kész. Putyin soha nem megy bele egy NATO-bázisba a Krímben. 1000 szállal van összenőve Oroszországgal, 0 szállal a Nyugattal.
Ebroki daytrade-ben drága, és volt nekem is, hogy nem tudtam belépni, amikor nagy mozgások voltak.
Meg vannak benne furcsaságok, pl hová lett a phylaxia, mert én sehol nem látom a részvények között. Nem minta kereskedni szeretnék vele, de azért furcsa.
Az ebroki felülettel nekem sincs bajom, de meg szeretnék próbálkozni day-trade-del, ahhoz meg drága.
Ha stratégiailag nézed, nem kicsit kell nekik Ukrajna.
Bőven lesz rá, amennyi kell...
És azt se felejtsd el, hogy nem szaúdi szintre akarják felhúzni keleti szomszédainkat, hanem csak annyira, hogy ne dőljenek be és később emelkedő pályára álljanak. Ez a béka segge alól azért nem nehéz. Max nem kettő, hanem csak egy emelettel lesznek alatta...de az már emelkedés. És ha jártál már személyesen arra, akkor tudod, hogy az mennyit jelenthet.(Mi még mindig ki fogjuk röhögni őket/ csodálkozni fogunk a szegénységükön ...de nekik az már komoly előrelépés lesz.)
Attól függ, mire használod. Ha Buffett-i hosszú távú befektető vagy, jó az ebroki, nekem tetszenek az évvégi kimutatásaik, és a webes felszíne is. Ha daytrade-es vagy, KBC és Peti (de a többiek majd megmondják, és 3 éve ebrokis vagyok).
nekem bejött a portfolio pro, bár az gyanús volt, hogy tavaszal minden öntésnél leállt a rendszer..
onnan tudtam, hogy esik az otp, hogy nem lehetett belépni sem, buktam párszor elég sokat miatta anno
de ez szerintem előfurdulhatott más céggel is, ettől elekinvte csak az zavar, hogy nem lehet átvinni shortot napon túlra, de arra meg ott a határidős kereskedés, már náluk is van
nekem bejött a portfolio pro, bár az gyanús volt, hogy tavaszal minden öntésnél leállt a rendszer..
onnan tudtam, hogy esik az otp, hogy nem lehetett belépni sem, buktam párszor elég sokat miatta anno
de ez szerintem előfurdulhatott más céggel is, ettől elekinvte csak az zavar, hogy nem lehet átvinni shortot napon túlra, de arra meg ott a határidős kereskedés, már náluk is van
OTP részvényesek ide!