17,5%-os valós munkanélküliség usa-ban...spanyolo-ban 20%..eszméletlen...ki fog fogyasztani, amikor a közgazdaság alapja a növekedő fogyasztás?...én nem értem és félek is...nem a tőzsdei szárnyalás megfordulásától hanem a mindennapoktól! :(
17,5%-os valós munkanélküliség usa-ban...spanyolo-ban 20%..eszméletlen...ki fog fogyasztani, amikor a közgazdaság alapja a növekedő fogyasztás?...én nem értem és félek is...nem a tőzsdei szárnyalás megfordulásától hanem a mindennapoktól! :(
Mindegy, hogy ami mögött nincs fedezet, azt 10-nek, vagy 100 billiónak hívják. A lényeg, hogy a rendszer működik úgy, ahogy. Az egyes vállalatokat ez nem menti meg, sőt! Valakinek el kell vinnie a balhét, max végül mindenki belekerül a körbe. Nem a megoldás a lényege a rendszernek, hanem a verseny.
"bika van, nem láttad usa-t az elmúlt pár napban?"
De láttam ,de hát azért azt nem lehet kijelenteni hogy USA az elmúlt pár napba bika volt akkor a következő pár napba is az lessz. Rövid távon minden lehet,de ha már rövid távon kellene jósolgatnom én nem a 6000 látom most a piacba.Meg lessz az majd csak ....
Egy hete "az 5000-et el lehet felejteni" volt a dumád...az volt az alja...most a tetején (lehetőség!) fordítasz? Ma képbe sincs a 6000...minden ellenállások alatt...nem értelek bocsi! :))
OTP részvényesek ide!