Ennek ellenébe ma is csak az szól majd, ha mutyiból veszik, tartják, izomból felfelé speki esetleg.
Én úgy gondolom, hogy közelébe se kellene mennie az 5000-nek.
Mert: tegnap felfelé húzták,mint állat, attól függetlenül, hogy lehettek benne hóvégi zárások is.
Azonban:
A mai reggelen feleslegesen mentek kiaz indexek pl. németek abban a hiszemben, hogy hurrá ázsia korrigált.
Most épp nem is a japán tőzsdét érdemes figyelni- szvsz-, hanem továbbra is Kínát.
Attól, hogy ma éppp 2-3%-ot visszakorrigált Kína , még továbbra is lejtmenet szerűben van tőzsdéje.
Na már most akkor:
Az usa tegnap majdnem nagyobbat esett, de kissé felhúzta magát záróra-elindult le kínával és az olajjal, mint mondtam tegnap.
Gondolom, ha egy esős nap után rendesen,mint "régen " még egy esős nap szerű jön az usa-ban (mert már ott sem az adatok érdekesek,mint írtam két napja, hanem kína és az olaj)akkor, ma ott továbbra is le, követve a kínai trendet is.
A mai délelőtti a hag-seng ugra-bugra jelezte, hogy távolban még mindíg nagy a gáz.
Mire leírtam itt egyértelmű is,mert eltelt 5 perc.
Tegnap azt írtam csak azért húzzák fel délután, hogy a korrekció gyanús esés előtt legyen valamennyire fent.
...hát szerintem így történt.
Én itt nem vennék.
minden jót !
A beszakadásnak már tegnap be kellett volna következnie.
OTP részvényesek ide!