Tudod senkit nem neveztem lúzernak soha és nem is fogok.
Ma nem nagyon van ember aki 80-90%-os találati aránnyal dolgozik.
Mindegy mit mond mert nem látod hogy mikor nyomja le az eladás-vétel gombokat.
Ha igy lenne nem írna ide és nem minket okitana.
Semmi bajom senkivel ezt is leírtam de.....követtem el és fogok is hibákat meg Te is fogsz meg Ö is.
Akkor is köszönd meg hogy ha hiba van mert az is van.
Ha akkor is kiállsz mellette akkor igen....
Pepéhez hasonlóan én is szívesen áldoznék egy olyan ember elemzésére, iránymutatásaira amiből prosperálni lehet. S nem csak azért mert milliókat szeretnék ingyen keresni, hanem azért mert tanulnék és miért csak a Soros-félék keressenek ... Ha mi is megtehetjük.
Csak jelezni akartam a javuló trendet, ami jelzi, hogy túl vagyunk az alján. Nálunk nem volt rocsprémium, mégis voltak hatalmas akciók az 1. és 2. negyedévben, hogy az előző évre berendelt db-szám kifusson. Ezzel kb 2 évre való vevőnek okozak öröme, míg maguknak 2 évig rettenetes lesz a forgalmuk. Több kereskedés túl se fogja élni. Egy egy auto eladásán, ha kp-ra adják alíg marad 1-2 százezer forintjuk hiába kerül több millába. Azért akarják részletre adni,mert a bankok visszatérítettek nekik a saját hasznukból, csak ugye most a hitellel is bajok vannak.
Azért nagyon nem vagyok a dologtól bánatos. Bár nekem még sose volt új autóm, de lehet hogy nem is lesz jó nekem a 2-4 éves is.
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 21:54
Bázz, te már csak tudsz valamit, ha minden héten kibasznak innen :)))
Talán azért,mert ez ugye egy topic,és rajta kívűl nem igen olvastam ÉRTELMES véleményt.Nem az ő hátán akarok "meggazdagodni",de sajnos sok csacsi dolgot is lehet itt olvasni.Itt mindenki a saját szerencséjének a kovácsa,én nem istenítem,csak értelmesnek,és hasznosnak tartom a hozzászólásait.Remélem sikerrel kereskedsz ,ezért unod a "Lúzereket".
Ebben igazad van. Én szívesen áldoznék Möbius elemzéseire. A saját elemzéseim beszállóra jók de a realizálást nem a legjobb ütemben lépem meg van mit tanulnom. Ingyen valóban semmi sincs. Nyalni sem szeretek, szóval én inkább fizetnék.
Na de KUPON ÚR!
Kérem nem kell, így beszélni.
valószínűleg azért kérik sokan a segítségét mert túl jók
az előrejelzései illetve annak találati aránya. azt, hogy Möbius ezt pénzért teszi vagy sem az az Ő szuverínitása. Én ismerem és elég nagyvonalú ember és a lányok is imádják!
Most tényleg nem bántásnak irom.De ha olyan nagyon jó vagy akkor miért szüttyögsz napokon keresztül a forumon.A piacmozgatókat nem itt találod meg.
Vagy izgat téged hogy mások baszogatnak,jól esik?
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 21:41
Möbi ! Csak megkérdeztem.
Te döntesz!
Én most ülni fogok a 4850-es részvényeimen, ha kell hónapokig esetleg tovább.
Csak arra lettem volna kiváncsi, hogy SZERINTED mi várható rövid távon, mert ha nagy zúgás lessz, lehet ,hogy mégis dobni kéne.
Nem tudok TA kereskedni, mertreggel 8-tól du 6-ig még gép közelébe sem kerülök.
Miért nem mentek el hozzá és nyaltok be neki csontig?
De ugy rendesen bö nyállal!!!!!
Undoritó igazi hazai sajátosság ez.
Ami ingyen van az kell mindenkinek ugye....?????!!!!!!!
Miért nem írja senki azt:"möbius"mi lenne a dija annak hogy elemzést irj nekünk.
Agyrém hogy sokan vagyunk akik milliókkal játszanak és nincs egy brokerjük...tanácsadójuk..elemzöjük...!!!!!!!
Vagy értsen hozzá Ö maga aki kereskedik tanuljon olvasson utánna figyelje az adatokat és tanuljon sokat....nem mindenki jaj möbius...igy...ugy...!
Lényeg mind ezt ingyen mert benyaltok neki!!!!!!!!!!
Fizessetek neki vagy másank mert semmi sincs ingyen ma.....sem az árfolyam nyereség....sem az elemzés!
Senkit sem akartam megbántani ha ugy is tünt akkor se csak ez már idegesitö egy kicsit hogy azért nyaljátok valakinek fényesre a seggét mert ingyen ír ide bármit is.
OTP részvényesek ide!