Valahol paralel az itteni autodealer és az usa hitel story. Mindent megtettek a növekvő forgalo érdékében aztán várják az állami megmentést roncsprogramot stb.
Kedves Mőbius !
Ha nem zavarom ,mit mondanak a technikai elemzések,mert én ma már olvastam olyan prognózist,hogy lefele megyünk tartósan,aztán meg elindult felfelé.Az Ön véleménye szerint mi várható?
nem tok mindegy hogy ki mikor kezdte?ha te olyan regen kezdted mint ahogy alitod,es akkora fej vagy mint alitod akkor miert halgattal masra???es miert kovetted mas elemzeset?most meg sirsz hogy buktal? SZANALMAS!
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 21:36
Gyerekek mig egymást szapulnátok érdemesebb lenne koncentrálni a tőzsdére.
Tudomásul kell venni vannak fasza csávók meg vannak bénák.Ha lenne valamekkora összetartás és mernénk küzdeni akkor iszonyatos eredményeket tudnánk elérni.Csak annyit kéne tenni segiteni másoknak és nem kétségbeesni, hogy úristen ő jobb lesz.Tessék leelőzni és nem lesz jobb.Jaaaaa küzdés nélkül akarunk jobbnak TÜNNI,háááát.
Csak tudod mi az érdekes ennek ellenére?
Hiába nincs eladás, a kereskedő akkor sem enged számottevően, hanem inkább malmozik és sír-rí, mint a fürdős qrva.
Én most vettem autót direkt, de ápr.-ban!!! jobb áron tudtam volna venni, mint most.
Alig lehetett kiverni valamit belőlük.
Úgyhogy sajnálja a nyavaja a sok elkényelmesedett autókereskedőt, akik azt hiszik, hogy én teszek nekik szívességet a vásárlással.
Möbi !!
Küld már el nekem légyszi az ehetimeglátásaidat, mert kiváncsi lennék a véleményedre. Főleg OTI
Tegnap hiába kértem, nem küldte át senki.
burcomp@t-online.hu pls
Előre is köszi
2. Akkor te minek irkálsz a fórumra minden hülyeséget.
3. Senkitől nem várok el megoldást, mivel olyan hogy megoldás nem létezik a tőzsdén, te amatőr.
Tudod van olyan, hogy vélemény...
"ez a nem a kívánságműsor" csak 1 mondatot írj le normálisan létszi
Legszívesebben csúnya szavakat írtam volna neked, de nem alacsonyodom le hozzád.
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 21:21
Az első 6 hónap 114ezer párszáz autó eladása után 2800 db új autó értékesitésre számítottak. Nem jött be nekik 2430 db sikerült! Szerintem UP-UP :
"Eddig sem volt okuk az örömre az autóeladással foglalkozó vállalkozásoknak. De minden korábbinál lesújtóbb képet fest a piacról a Jato Dynamics augusztusi jelentése. A világ vezető autóipari adatszolgáltatója számításai szerint 2430 személyautót ad(n)tak el ebben a hónapban Magyarországon.
Ez 79 százalékkal alacsonyabb szám, mint 2008 nyolcadik hónapjában, amikor valamivel több, mint 11 ezer autó fogyott, pedig az a hónap sem volt épp jó. Ezzel újabb mélypontot ért el a hazai autópiac, hiszen júliusban még elfogyott 3805 darab személyautó.
Masszív bukást jelez az első nyolc hónap együttes teljesítménye is. 2008-ban augusztus végéig több mint 107 ezer személyautó fogyott hazánkban, idén 45 ezres számról beszélhetünk, vagyis 58 százalékos a visszaesés.
Nem alakul jól a kis áruszállítók piaca sem, augusztusban a tavalyi szám harmada, 450 jármű kelt el, de a nyolc havi együttes értékek is 70 százalék körül visszaesésről tanúskodnak.
A márkák versenyében még mindig a Ford vezet. Bár augusztusban a Suzuki több autót adott el, mint az ovális márka, a nyolc hónapos összesítésben a Ford vezet 5976 autóval, mögötte a japán autógyár áll 5584, illetve az Opel 5217 darabbal. "
Vigyázat a topicokban őrült professzorok csapata garázdálkodik.!
Engem is követnek, hiába készítenek számomra búvóhelyet:)
Eléggé szórakozottak és szórakoztatóak a kedves professzoraink.
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 21:20
Kedves PROFESSZOR !
Csupa nagybetű, jó nagy beképzeltséggel :)
Sajna nem tudod, sokan mint én is, aki inkább csak olvasgat, most nagyokat röhög rajtad, meg sem próbálom elmagyarázni ,hogy miért, mert a hozzászólásaid alapján úgy sem értenéd meg. :)
OTP részvényesek ide!