Itt a felelősség!
Ha az elemzés nem ad meggyőző eredményt, akkor talán jobb hallgatni!
Ha feldobok egy pénzt: fej vagy írás?
Ki tudja előre megmondani?
Ha kétszázat dobok fel egyszerre, valószínűleg nem 50% lesz az előrejelzés eredményessége.
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 19:04
Sziasztok!
Holnapra mit vártok nyitásra?
Short vs. long?
A mai után, egy kicsit elbizonytalanodtam....
Nem tudtam, hogy Möbius ki is valójában, csak azt figyeltem, hogy akik azonnal léptek amikor szólt, (short, long egyaránt volt) szépen realizálhattak. Ezt csak úgy értékelhettem, hogy jó szakember és tudja mit csinál. Érdemes a jelzéseit megfontolni.
Így igaz,s hitt neki valaki?Az idő természetesen,hogy mikor borúl a bili,kétséges volt,de senki nem hitte hogy rossz úton haladnak a dolgok,s több ütemben lett végrehajtva,()október március,s ki tudja mi lesz még idén,vagy egy év múlva.Napra pontosan senki nem tudja természetesen.Mindenesetre okosakat ír szerintem,a problémák gyökeréről amit most is elhallgatnak.
A számított értékről nagy rally indult, de a 4900-4950-es ellenálláson elakadt, majd lefordult, ahogy vártuk. Ez a 4950 ma is erős ellenállás, míg a 4660 a támasz. Ha ezt letöri, jöhet a résbetöltés, és támasz 4500 körül.
Azért védjük meg Egont... Válságos időkben nehéz bármit is mondani, annyi elemző van a világon, valamelyikük csak eltalálja 1*, hogy mi lesz.
Még jó hogy csak 2 irány van, fel és a le :D
1. mennyit ment snp a múlt héten szerinted?
2. az snp támasz naposon nem 1010! hanem 1022, igazi baj akoor van, ha töri a 985-öt (fogja)
3. ami az otp-vel történt az nem "furcs", hanem mutyi...ha hosszabb ideje nézed majd, hogy mi is történik nálunk, akkor majd te is látni fogod, ezeket a napokat, amikor totál szembemegyünk a világgal. ezzel lehet kalkulálni. másnap azután majd jön az ébredés...
A nagy esés előtt?
Sajnos nem olvastam, de szerencsére nem is érintett.
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 18:33
"A vezető amerikai részvényindexek grafikonján két uralkodó trend találkozik hamarosan. A március eleje óta tartó emelkedő trendvonal néhány héten belül metszi a 2007 októbere óta tartó, hosszú távú csökkenő trendvonalat. Technikai elemzők szerint így hamarosan eldőlhet, hogy a bikák vagy a medvék uralják-e a parkettet, egyúttal jó jelzés lehet a reálgazdasági folyamatok várható alakulására is.
Az optimista elemzők szerint a március elején a részvények jegyzésében megindult növekedés egy tartósabb bikapiac kezdetét jelentette, s ha lesz is korrekció a meredek kapaszkodásban, az árfolyamok már nem térnek vissza korábbi mélypontjaikra. A vállalati eredmények növekedése szerintük jól mutatta, hogy fél évvel korábban túlzottak voltak a minden szektorban egyaránt tapasztalható profitcsökkentéssel kapcsolatos pesszimista várakozások, a rossz időszakot a vállalatok pénzügyi mutatóinak stabil és tartós javulása kíséri majd, ami a folyamatosan emelkedő részvényárfolyamokban is tükröződni fog."
Jómagam is nagyokat vigyorgok, amikor tényleg menetrend szerint csatlakoznak az egyre később és később ébredő újabb és újabb balekok. Íme itt is van az 5. fázis vételi pánikolása :-)
Ne feledjük ő volt az egyetlen aki szólt még október előtt,hogy mi lesz!
Visszaolvastad,amiket irogattál? Milyen fordulatról is beszélsz? előző héten nem fordult sehová sem Amerika.
Az S&P valódi támasza 1010, ha ezt áttöri lefelé, akkor van baj. A felfelé való kitörést sajnos még nem erősítették meg, pedig jó lett volna pénteken. Ami ma történt az OTI-val zárás előtt, az furcs és szvsz senki nem számított erre. Te pedig azt írta, hogy épp ezért nem vettél fel ma pozit. Akkor te előrelátóbb vagy mindenkinél...
OTP részvényesek ide!