Lehet, hogy többen furán néznek, de möbius ajánlásait kezdem készpénznek venni. (Nem ismerem Őt.)
Szerintem talán nem véletlen, hogy kritikus helyzetekben nem tesz javaslatot. Gondolom nem akar másokat kockázatos akciókba belerángatni, viszont, ha valami kinéz, akkor időben szól. Nekem ez nagyon rokonszenves.
Az a "pancser" nem véletlen írja azt amit,pontosan tudja mit miért ír,csak amit ő tud azt nem biztos hogy akarja hogy mi is tudjuk,ha vágod miről beszélek.
Nagyon necces volt ez a nap,és én erre is számítok a héten.Nem tudom minek volt köszönhető ez a felrántás,de a nemzetközi hangulat semmiképp nem indokolta,ez nem irány hanem vergődés,stopkiütésekkel,nehéz most pénzt csinálni,aki meg azt mondja hogy ezt látta előre,arra inkább nem mondok semmit,bár mindenki lefelé várta,engem is megviccelt a szűk stoppom miatt.
A pesszimisták szerint a márciusi mélypont óta tartó emelkedés csak egy hatalmas medvepiaci rally, amelyet a pénzügyi rendszerbe pumpált hihetlen mennyiségű likviditás, az alacsony kamatok, valamint a kormányzati költések generáltak. Ha viszont ennek ellenére nem sikerül beindítani a magánszektorban a fogyasztást, valamint a vállalati beruházásokat, akkor könnyen ismét meredek lejtőre kerülhetnek az értékpapír-piacok is.
Rossz napok járnak mostanában a kínai Shanghai Composite részvényindexre, csúcsához képest már több mint 20 százalékot bukott a mutató. Nem kizárt, hogy ez előbb-utóbb a világ többi részvénypiacára is begyűrűzik, főleg úgy, hogy hónapok óta várja már a szakemberek többsége a korrekciót.
OTP részvényesek ide!