Dettó. Én a legutóbbi saját beírásomat látom, és a Tiédet, de ez utóbbit is csak egy új böngészővel oldottam meg. Viszont kettőnk beírása között, a sorszámok szerint, kimaradt 11 hsz.
Asap, meg kel kövesselek, a reggeli shortod miatt. ugyan azt gondoltam h beesünk és korán zártál, én még akkor tartottam (Te tetted jól). Aztán miután láttam, h emelkedünk elkezdtem visszavenni, utána átfordítottam longba, és azzal sikerült gyak. 0-ba kihozni. Szvsz komolyabb esésre számoltam ma.
Na, mnajd holnap!!!
Kbcnél vagyok, fél éve tőzsdézek, pár napja kezdtem tdtzni, de a nyereség/veszteség oldalon abszolút nem azt látom amit pl ma csináltam, egész más kereskedést, a végösszeg stimmel, de miért van ez, ötlet?
Roubi, te ugye nem vagy banki szakember, ha nem tévedek...
Olyan nincs, hogy csődbe küldünk egy bankot, telenyomjuk toxikus cuccokkal, hadd vigye magával a megsemmisülésbe...
De szép is lenne... Olyan ez, mintha felvennél 100milla hitelt a banktól, aztán elköltenéd, majd azt mondanád, hogy nem tudod visszafizetni, de azért köszi a pénzt, jó volt. :)
A CIT többféleképp szünhet meg.
1) Megvásárolja valaki bagóért. Ekkor az új tulajhoz kerülnek a toxikus cuccok, gazdálkodjon ő vele.
2) Nem akarja megvenni senki. (Sajnos ez a jelenlegi helyzet, az "egészséges" amcsi bankok ódzkodnak attól, hogy megvegyenek ilyen mérgezetteket. Érthető. Épp elég a saját bajuk most.) Ez esetben állami kezlésbe kerül, az FDIC pedig állja a cehhet, ameddig bírja. Egész addig az állam bácsi kezelésében marad, amíg nem jön vevő, aki az eszközállomány részét vagy egészét meg nem veszi.
Nem mindegy milyen tipusú eladást választasz. A LIFO (legkésőbbi bekerülésűt adja el) zárás után átrendezi az eladás -vétel párokat , a zárás időpontjához viszonyít nem a kötés időpontjához. A többi fajta FIFO,LOFO,HIFO nem változtat a sorrenden.
Nem mindegy milyen tipusú eladást választasz. A LIFO tipusú pl. zárás után átrendezi az eladás-vétel párokat . A záró időponthoz képest viszonyít nem az eladás vagy vételi időponthoz.
OTP részvényesek ide!