Tudom ! Lehet valaki tapasztalta a problémát úgyhogy itt is felteszem a kérdést.
OFF:
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy az Amibróker nem jól veszi át az adatokat a clownfish féle exporttal ? Szinte sormintát csinál a napi indexekből. Lehet nem bírja el a program hogy 2005től az összes részvény intraday adatait beolvastattam ? Előre is köszönöm a segítséget.
Én arról az időről beszéltem, ami óta aktívan foglalkozom vele.
Tudom, hogy régebb óta megy ez a duma, de amikor beszálltam, úgy érzékeltem, hogy erősödik, gondoltam (és egyéb okok miatt is), hogy még pont jó időben vagyok... :-)
akkor neked jó....nekem is küldenél egy olyan trendizét?.....hátha nem leszek annyira hülye én se....valamire majdcsak jó lesz, ha más nem macskát dobálni.
Akkor én is köszöntenélek titeket nagy szeretettel. 2 hónapja figyelem a tőzsdei eseményeket, túl sokat még nem kereskedtem én is a korrekciót vártam, mert mindenki ezt hangoztatta, de mivel hosszabb távon szeretnék befektetni, ezért úgy döntöttem, hogy ma vásárlok nem várok tovább. 3505-ön vettem szóval hajrá:)
Bár valószínű, hogy nehézkes lenne elküldeni az elemzést egyenként az összes megadott címre, így möbius engedelmével, ha valaki megkapta és lenne kedves elküldeni a becenick@gmail.com-ra azt megköszönném.
Szívom a fogam most, hogy rosszalkodik az Amibróker :(
Sajnos csak ennyire tellik.
De ha beleolvasola topicba, ez nem is olyan egyértelmű.
Tehát , aki trendfelismerővel közlekedik, nehezebben téved el, mondhatnám nem teljesen hülye.
nézd, foli, tőled még pozitív hírt nem hallottam ezen a fórumon. Amúgy Te jót akarsz ezzel a paráztatással, érdeked hogy egész nap rossz híreket ollózz be, vagy fizetnek érte. De most komolyan?!
OTP részvényesek ide!