Ugyanaz a sunyi sumákolás, átverés, uzsorázás, saját maguknak ellentmondó hazudozás, kommunikációs paradoxon mint az OTP-nél. A valójában 0%-ra csökkenő svájci kamatlábak ellenére önkényes kamat és törlesztőrészlet emelés, hogy dupla bőrt nyúzhassanak le az svájci franKAMU hiteles áldozataikról az extraprofit érdekében. (Mellesleg a General Electric a legjobb hitelképességi besorolással rendelkezik a világban, így leányvállalata, a Budapest Bank a legolcsóbban juthat globális hitelforrásokhoz.) A Budapest Bank nyeresége állítólag 65%-kal növekedett az elmúlt félszáz év legnagyobb globális bankválságában, és a bank jövedelmezősége (ROE, ROA haszonkulcsa) is szinte duplájára növekedett. Na most akkor hogy a fenébe is lehetséges ez??? Nyílván úgy, hogy kétszínű hazudozással a hitelfelvevőiknek ájtatos sajnálkozásukat kifejezve dupla bőrt nyúznak le róluk indokolatlanul megemelve a világban mindenhol 0%-ra csökkenő svájci franKAMU kabatlábakat és törlesztőrészleteket, miközben a részvényesek felé paradicsomi állapotokat prezentálnak brutális profitnövekedéssel, bármiféle veszteségpotenciál számításba vétele nélkül. EZ KÉTSZÍNŰ HAZUDOZÁS, UZSORÁZÁS, AZ ÜGYFELEK ÉS A VÉGSŐ RÉSZVÉNYTULAJDONOSOK ÁTVERÉSE.
Pedig nem erőltetem, erre a hétre is csak e-mailen küldtem elemzést,hogy kíméljem a gyulák lelkivilágát.
Csak gyengéd utalást tettem arra egyszerűen, a magam módján, hogy csak semmi pánik.
Mit gondolsz, miért hallgatnak ennek ellenére rám?
De ne hallgassanak, nem igénylem.
OTP részvényesek ide!