Én is így gondolom, de szerintem az OTP-t sem fogják tudni megtartani az itteni longosok. Ebben a magas árfolyamban nem kis része van a srv. vásárlásoknak. Szép nagyot fog bukni rajta az OTP, ez pedig öngerjesztővé válhat.
nos akik október-novemberben áramlottak a piacra,
azok azért már láttak valamit, kettő persze hogy eshet
az otp, én itt inkább arról beszélek, hogy hány olyan ember van aki várta 3000-nél a korrekciót, mert ugye
elfelejtett beszállni nemhogy 1500-nél, de 2200-nél;
most jön egon aki 3100 nél milyen szép és szívhezszóló
elemzést irt a 3200-ről beragadtaknak; nem tudom
lehet hogy elkerülte a figyelmemet, de monda azóta
hogy bocsánat tévedtem? elnézést?
egyáltalán nem vonom kétségbe hogy esetleg igaza lesz,
de számomra teljesen hiteltelen, és sok sok tévedése
után honnan veszi a bátorságot, hogy ilyen ötleteket
adjon; semmi mást nem tesz mint kiszolgál egy jól
behatárolható igényt, azokét akik kimaradtak a 300%-os
emelkedésből; most az ő várakozásaik alá adja a lovat,
hogy nyugi fiuk eddig balekok voltatok de most eljön
a ti időtök, 2300-nál majd toljátok be a zsetont!!
nem tudom, nekem hiteltelen csak ennyi a meglátásom;
mollalkapcsolatban dettó; és mire alapozom mindeztt?
van egy két broker a környezetemben 11000-nél venni
fogják a molt, akkor ez az okos elemző miért irja 13000-nál, hogy a mol 8000-ig megy? nekem úgy tünik, hogy
a saját sorozatos tévedései után fut és ezeket akarja
igazolni de mindenki tudja, döntse el maga
Én inkább középtávra látom borúsra a képet amikor a lelkesedés már elfogy és igazából nem javul a reálgazdaság. Az Oti -nál sok a longos és nagy harc lesz ezeken a szinteken, illetve sokan beszállnak még itt akik azt hiszik két hét múlva 4K -lesz. Majd meglátjuk.Fél évig azt kürtülték, hogy ezt volt az évszázad válsága, mert a nagy bankok elégettek több ezer milliárd dollárt. Kétlem, hogy minden szép lett pár hónap alatt...
Szép jó reggelt mindenkinek!
Most, hogy mindenki esést vár, többek közt én is, de ha nyitásnál full tőkével shortolom, biztos emelkedni fog....Akarjátok, hogy emelkedjen? :-)))
Szerintem ne csináljuk úgy, mintha nem irreálisan alacsonyra manipulált szintről jött volna kicsit vissza az ár.
Úgy meg különösen ne, mintha a fundás & TA-s szempontok túl sokat jelentetének itt Mutyisztánban, ha a nagy kavarógépek kezelőinek nem praktikusak. (Ha igen, akkor persze ezerrel megy a nyomatásuk a médiában meg a fórumokban.)
Szóval részemről igyekszem továbbra is a nagy pénzek mozgásirányába állni - ha sikerül. Mer'hogy variálnak ám, hisz a mi suskánkra & papírjainkra (is) hajtanak.
OTP részvényesek ide!