Én is ezt mondom egy ideje, de mindig lehülyéznek. Tegnap mondtam, hogy legkésőbb ma 3500 alatt leszünk. Kíváncsi lennék, akik akkor nyomkodták a mínuszokat, most lefagy-e arcukról a mosoly.
... és hamarosam megérkezik a rettegett infláció, amely kamatemelkedést hoz a brutálisan eladósodott jenkiknek, angoloknak, íreknek stb...
A jenkik egyben bízhatnak, hogy Kína veszi tovább az állampapírt és szórhatják a pénzt
Törölt felhasználó2009. 06. 04. 08:42
Sziasztok. en 2800 ota csucsulok benne egy pakkal csak epp ravettem egy masikat a napokban, amit nem kellett volna, most ezzel a pakkal csucsulok egy igen vaskos minuszba, de.... eladni bukon??? Lehet rosszul gondolom, de nem vagyok a hive a bukoban kiszalasnak, akkor mar inkabb higitok, vagy kiulom...
Igen, a helyzet valóban rosszabbnak, de legalább is aggasztóbbnak tűnik. Miközben ugyanis jelentős javulás nem tapasztalható az USA-ban makro szinten, a FED elnöke - akinek az elmúlt héten ez a második aggodalmat tükröző nyilatkozata - lényegében azt jelentette be, hogy nincs tovább. Vagy elégnek bizonyul a kiszórt 1800mrd vagy kit tudja mi jön, de a pénz lényegében elfogyott, a GM az utolsó, akit "megmentettek". Abból a szempontból, hogy elég volt-e a zsé, amit jelentős részben a bankszektor rendbetételére fordítottak, nem túl biztató az USA pénzügyi cégpapírjok árfolyamának jelentős, elmúlt napokban mutatott lecsorgása.
Az egy másik kérdés, hogy mindez ma kifejti-e hatását mondjuk az OTP-re, de a visszahőkölés kézzelfogható.
A futik közben zöldültek, de ez még nem jelenti azt, hogy full tőke long. Sőt.....
Az Órás MACD egy hajszálnyira van attól,hogy felülről metssze a 0-t.
Irányadó, még min mindig a futik dax, huf.
meg azt is irt a 3580at visszatesztelheti..na most megint megijesztett mindenkit,az okosak majd bevasarolnak 3200ona a csatorna aljan,mi meg nem merunk es csak nezzuk majd a 3900at:)
miert ir mar megint a trendfordulorol,na majd holnap utan megint a 4300as szintekig meg elmehet is meg fog jelenni irasaban..
futik zöldülgetnek..de elég haloványak.
forint továbbra is a 287-288-nál ingadozik..
3500..200-as mozgónál vagyunk..elvileg erős támasz lehetne..de ahogy mostanában ezek a támaszok és ellenállások viselkedtek..nem biztos,hogy az lesz..akkor pedig jöhet az első rés,3450-65..
felfelé ellenállás 3580..
OTP részvényesek ide!