persze ettől még bőven lehet túlértékelt, de összevissza jönnek a célárak is... szóval én kicsit úgy érzem, hogy sötétben tapogatózás megy meg pánikkeltés, hogy mozogjon a piac...
amúgy én nem nagyon értem , hogy mitől esne be , vagy vernék be.... az alapvetés az , hogy a negyedéves jelentés a várakozásnál jobb volt... a válságból, ráadásul a heveny részéből eltelt több mint fél év... uhogy.... értem én , hogy amúgy minden szar... csak közben meg mégsem olyan rossz a makrokörnyezet sem, meg úgy általában ....
A zöld autóba tedd a részvényeket.
A sok amerikai csak megszégylli magát, ha meglátja, hogy a 2%-kukra több milliárd fittyet hányva +5%-ot csinált.
Hanshengék nem ciciznek.
Nem lehetne a pszáf-nél kivizsgálást kérnem? Vagy le..rják az ilyen kisbüfögtetőket ?
Hogy az életbe van az, hogy tényleg végignéztem tételesen a kínai részvényárakat és mindegyik a két évvel ezelőtti szinte felett van az alapom (orient I) árfolyama meg csak pötyög felfele ???
Szerinted ,te nem vagy elemző?
A lényeg ,h kinek készíted az elemzéseket ,magadnak ,egy kis csoportnak , nagyobb csoportnak , célcsoportnak.
Magyarul ,ha Egon azt mondja fel ,jó fej ,ha le ,akkor meg nem ért hozzá?
Lehetne itt érdemi vitát is folytatni,h ki miért várja fel ,vagy le.
Csak azért,mert vki tart az eséstől és eladja a rv-eit ,ne adj isten shortol ,még nem rossz ember ,és ez fordítva is igaz. A lényeget ,úgyis mindenki a számláján találja. Aki itt írogatnak elsősornban nem barátokat keresnek. (legalábbis ,remélem) :D
OTP részvényesek ide!