jo neked ,enyemet nem vittek el 3650en,lehet tul moho voltam??nyitotippem 3540 az ajanlatok alapjan.dobjam ki ott v. uljem ki,ez itt a kerdes.alt-ban ha kidobom,utana mar nem tudom olcsobban visszavenni,mert epp nem vagyok itt v. az eses utan nagy a rally,visszapattanas szoval lekesem alt-ban..szerintetek meddig esik ez ma be,3460-80??
Törölt felhasználó2009. 05. 28. 08:41
Jó reggelt!
Nyitó tipp?
Tegnap 3600-on sikerült eladnom. Mi várható mára?
longban ul vki?tetetk be stopot,v. erdemes nyitoban dobni?mit vartok az usa minusztol,illetve h. most mar a futik kizoldultek...megsincs akkora baj?korrekciot mikorra vartok,most 3700tol le,v. 3900tol?vagy epppen lefele mostantol??
Törölt felhasználó2009. 05. 28. 08:40
Erste rendszere megint rossz, tegnapi megbízásokat ismételten tartja
Én is ebben a dilemmában vagyok. Ugye ekkora volatilitást talán a legtöbben még nem is láttak, és lehet, sokáig nem is fognak.
A legjobb hónapok ezek a lehetséges nyerő szempontjából - de a bukó is arányosan nagy lehet!
Ez van, kockázat vs nyereség, Te döntöd el beszállsz-e :)
Kíváncsi vagyok, milyen újabb meglepetést tartogat ez a papír mára.
A tegnap 16 óra utáni események megmutatták, mi vár ránk a jövőben. Ahogy le és fel rántották secundumok alatt a részvény árát, számomra azt mutatja, hogy- túlzással- ez a papír 1 hét alatt ugyanúgy lehet 2000 környékén mint 5000-ren.Ja, és ehhez természetesen semmi köze nem lesz annak, mi a pálya a nagyvilágban. Túlzás, de tisztára kaparósszelvény ez a papír, kaparósszelvnyre viszont nincs kedvem milliókat költeni.
OTP részvényesek ide!