A netbroki belépőkódom első alkalommal állt csupa számból: 4623. Ez a május végi célár! :-)))
Biztos voltak tegnap vastag shortzárások, de a 40 mrd+ szerintem bennfenntes vásárlást is takart, akik már tud6ják, hogy lesz EBRD-szerződés és "még valami más" is. (???)
+ külföldi alapok is rácuppanhattak, látván, hogy nyereséges a cég.
Tegnap még a bullfunok 930-as snp-ről írogattak,meg hogy a dow viszi a 8600-ot..Azóta egy picit megváltozott a helyzet kint..kiderült,hogy a visszaesés a duplája is lehet náluk...Másfelől semmilyen adat nem támasztja alá ezt a hetek óta taró örömködést..csupán az,hogy megmondták..dec 24.-én 09.00 órakor elmúlik a válság..
Az otp-t pedig persze,hogy tépik..hiszen kiadott egy remek jelentést..a barátnőmnek szeretném megszerezni a kozmetikus számát!!:))
..ja és az ország is jól áll!!!..
..már látni az 5000-t!!..full vétel:)))
Köszi visszaolvastam jól eset.))
Á amikor elment a nett összezavarodtam és csak zárni akartam, persze később nagyon szomorú lettem amikor láttam hogy az általam számolt ár teljesült ,és én ki szálltam 3275 de nett nélkül nincs infó és így nem akartam benne maradni.))
Érdekes gondolat, tulajdonképpen logikusnak tűnik. Gondolod, hogy az OTP vétel meg tudja mozdítani érdemben a forintot? Szerintem a forint-euró piac jóval nagyobb likviditású, mint hogy azt az OTP vétel befolyásolni tudná.
tegnap 16.30-ig egy szép kis pozitív hullám ömlött végig a világon, amelyet ez alkalommal az oti is szépen meglovagolt, de azóta ez a hullám szépen lecsendesült,
OTP részvényesek ide!